Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz
sıra geldi yakapark restorana
fethiye yolu üzerinde kemer beldesine varınca saklıkent,tlos tabelasından içeri girince bi süre sonra yol ikiye ayrılır.sağ taraf saklıkent
sol taraf tlos antik kentine gider,tlos yönüne doğru dönülür bayağ bir tırmanıştan sonra yaw yanlış geldik heralde diye düşündüğümüz
anda tlos antik kent karşınıza çıkar.amma biz önce iki km daha yukarıda olan yakapark restorana uğrayıp karnımızı doyurmak derdindeyiz.
yakapark restoran diyorum ama aşağıda resimden de göreceğiniz üzere bir çok yakapark restoran var,orjinalini bulmak biraz zor oluyo.
resimden de gördüğünüz gibi irili ufaklı biçok yakapark restoran adında tabela var
bu yol ayrımında soldan devam edeceksiniz,büyük tabelaya aldanıp sağa dönmeyin.ben sağa döndüm restorana gelince arabadan inmeden
dışardaki görevliye orjinal yakapark restoran hangisi diye sordum,baktık kem küm ediyo bastım geri döndüm.bu sefer sola döndüm.
[attachment=1]
orjinal yakapark tabelası
[attachment=2]
[attachment=3]
insanoğlu için derler ya tabiatı bozuyo falan diye,buranın sahibi aksine doğal güzelliğin üstüne bi güzellik daha eklemiş sanki