KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)
Yarın sabah Sivas yolcusuyum eğer yanlışlıkla cumartesi dönebilirsem ev diktatörünün direksiyon eğitimini de biradere satabilirsem Muratı caponcuların yanında yalnız bırakmamak için katılmayı istiyorum bakalım kısmet
.com' Alıntı:
Yarın sabah Sivas yolcusuyum eğer yanlışlıkla cumartesi dönebilirsem ev diktatörünün direksiyon eğitimini de biradere satabilirsem Muratı caponcuların yanında yalnız bırakmamak için katılmayı istiyorum bakalım kısmet
.com' Alıntı:
selam arkadaşlar aksilik olmazsa bizde sizlere katılmak isteriz '' tabi seyirci olarak birde bizim japoncu arkadaşları yanlız bırakmamak için amerikancı arkadaşların hırslarını da anlayabilmiş deyilim '' işin şakası bırtarafa da umarım herkes güzel maman geçiririz
herkese selamlar ..
sanıyorum yarış izlemek, mangal başı keyfi yapmak için biz de orada oluruz... 8)
bir aksilik çıkmaz ise, Murat, Barış ve de ben, Amerikan Jeep'imizle yarışlardayız... :
Ulan b.. yedikte bir ZJ aldık . ;D ;D ;D Her hafta bir etkinlik, her hafta bir gezi, ne tür bir aleme düştük arkadaşlar ? bi rahat bırakın yaw . Bir geziyi kaçırdık onada taaa Sivas'tan hemşehrilerimiz bile 500 km yol katedip gelmiş. Bari Mühye'ye gelelim de onada üzülmeyelim bari.