KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
38 lerin havasını tamamiyle indirsen sığardı belki kapıdan ;D
Şimdi sepet yaptın tavana kocaman, hiç şansın yok Ufuk abi.
Bana getir, evin arkasında yıkayım, yalayım... Ama marşipeyellerinin üstünde kalan kısımları temizlemem için merdiven lazım, veya iskele kurarım.. heh.. heh.... ;D
Ynt: Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)
Alfonse' Alıntı:
38 lerin havasını tamamiyle indirsen sığardı belki kapıdan ;D
Şimdi sepet yaptın tavana kocaman, hiç şansın yok Ufuk abi.
Bana getir, evin arkasında yıkayım, yalayım... Ama marşipeyellerinin üstünde kalan kısımları temizlemem için merdiven lazım, veya iskele kurarım.. heh.. heh.... ;D
Böyle kalabalık bir ayle gibi olmak ve hepberaber olmak güzel iyi eylenmişsiniz arkadaşlar teprikler. Ben afyondayım ve tek jeepim kimseler yok böyle oluncada hicbişeyin tadı yok kıskandım sizi valla
kenancaglayan26' Alıntı:
Böyle kalabalık bir ayle gibi olmak ve hepberaber olmak güzel iyi eylenmişsiniz arkadaşlar teprikler. Ben afyondayım ve tek jeepim kimseler yok böyle oluncada hicbişeyin tadı yok kıskandım sizi valla
Kenan bey, Afyon çok uzak değil, sizi Ankara ve civarındaki etkinliklerimizde görmekten memnun oluruz.
Hatta, Afyon' da, Kocatepe v.s civarındaki Kurtuluş Savaşı tepelerinde ciddi düzenleme yapılıyormuş, o tepeler açık hava müzesi haline getiriliyormuş.
Bu konuda tarih ve bilinçlenme amaçlı bi organizasyona ön ayak olursanız seviniriz.....
Hepimiz araçlarımıza Türk Bayrağı takıp, Ata' mızın resmini asıp, Ankara' dan Afyon' a konvoy yaparız. Çok güzel olur. Ses gelir, o seste belki duyulur
Ciddi bi organizasyon yapılırsa, ben Ankara' dan, TSK' dan Rehber Subay görüşmeleri, organizasyonunda bulunabiirm belki.... Afyon Karahisar' daki Silahlı Birlikler bile yardımcı olabilir, destek olur belki....
Saygılar.....
Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.
Davetiniz icin cok teşekkür ederim sizlerle olmak isterim tabi kocatepe gezisinide elimden ne gelirse yaparım oraları görmenizi ve o günkü duyguları yaşamanız güzel olur ben nezaman cıksam duygulanıyorum dediginiz gibi bazı calışmalar var buralarda ama tam bitmiş degil bir coguda proje aşamasında güzel şeyler olacak inşallah.
kenancaglayan26' Alıntı:
Davetiniz icin cok teşekkür ederim sizlerle olmak isterim tabi kocatepe gezisinide elimden ne gelirse yaparım oraları görmenizi ve o günkü duyguları yaşamanız güzel olur ben nezaman cıksam duygulanıyorum dediginiz gibi bazı calışmalar var buralarda ama tam bitmiş degil bir coguda proje aşamasında güzel şeyler olacak inşallah.