Bu kafayla gidersen, sen hayatta oto temizlemeden para kazanamazsın ;Dozanyur' Alıntı:parlak jeep kötü jeep diryazın bunu bir yere yıllar sonra ata sözü olur
![]()
Alfonse' Alıntı:Bu kafayla gidersen, sen hayatta oto temizlemeden para kazanamazsın ;D
Desene yaaa, "siz batırın, ben temizlerim" ;D ;D ;D
ozanyur' Alıntı:jeeplerede boya koruma yapmayalım ne var yani. yalnız dikkat ''jeep''lere aşsada bir tane x5 var yapılıyo, ona ses cıkaran yok![]()
ufukozkan' Alıntı:biz cipimizi goturemiyoruz Ozana kabul etmiyo![]()
Sagol varol AlpAlfonse' Alıntı:38 lerin havasını tamamiyle indirsen sığardı belki kapıdan ;D
Şimdi sepet yaptın tavana kocaman, hiç şansın yok Ufuk abi.
Bana getir, evin arkasında yıkayım, yalayım...Ama marşipeyellerinin üstünde kalan kısımları temizlemem için merdiven lazım, veya iskele kurarım.. heh.. heh.... ;D
Merdiven getirmeyi unutma abi gelirken, ben siteden, kapıcılardan felan bulabilirim ama kırılır, taşımaz beni merdivenleri diye vermezler bana...ufukozkan' Alıntı:Sagol varol AlpGelirim o zaman
![]()
kenancaglayan26' Alıntı:Böyle kalabalık bir ayle gibi olmak ve hepberaber olmak güzel iyi eylenmişsiniz arkadaşlar teprikler. Ben afyondayım ve tek jeepim kimseler yok böyle oluncada hicbişeyin tadı yok kıskandım sizi valla
kenancaglayan26' Alıntı:Davetiniz icin cok teşekkür ederim sizlerle olmak isterim tabi kocatepe gezisinide elimden ne gelirse yaparım oraları görmenizi ve o günkü duyguları yaşamanız güzel olur ben nezaman cıksam duygulanıyorum dediginiz gibi bazı calışmalar var buralarda ama tam bitmiş degil bir coguda proje aşamasında güzel şeyler olacak inşallah.