Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,408
Ynt: Ankara Mühye'de Son Dakika Off-Roadu (14 Haziran 2009)

parlak jeep kötü jeep dir :D yazın bunu bir yere yıllar sonra ata sözü olur :D

Etiketler

ozanyur' Alıntı:
parlak jeep kötü jeep dir :D yazın bunu bir yere yıllar sonra ata sözü olur :D
Bu kafayla gidersen, sen hayatta oto temizlemeden para kazanamazsın ;D

Desene yaaa, "siz batırın, ben temizlerim" ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Bu kafayla gidersen, sen hayatta oto temizlemeden para kazanamazsın ;D

Desene yaaa, "siz batırın, ben temizlerim" ;D ;D ;D

jeeplerede boya koruma yapmayalım ne var yani. yalnız dikkat ''jeep''lere aşsada bir tane x5 var yapılıyo, ona ses cıkaran yok :D

ozanyur' Alıntı:
jeeplerede boya koruma yapmayalım ne var yani. yalnız dikkat ''jeep''lere aşsada bir tane x5 var yapılıyo, ona ses cıkaran yok :D
:smiley: :smiley: :smiley:

X6 gelirse ara beni, Ok? :smiley: :smiley: :smiley: Bi inceleyim makineyi.... ;)

ufukozkan' Alıntı:
biz cipimizi goturemiyoruz Ozana kabul etmiyo :smiley:

38 lerin havasını tamamiyle indirsen sığardı belki kapıdan ;D
Şimdi sepet yaptın tavana kocaman, hiç şansın yok Ufuk abi.

Bana getir, evin arkasında yıkayım, yalayım... :smiley: Ama marşipeyellerinin üstünde kalan kısımları temizlemem için merdiven lazım, veya iskele kurarım.. heh.. heh.... ;D

Alfonse' Alıntı:
38 lerin havasını tamamiyle indirsen sığardı belki kapıdan ;D
Şimdi sepet yaptın tavana kocaman, hiç şansın yok Ufuk abi.

Bana getir, evin arkasında yıkayım, yalayım... :smiley: Ama marşipeyellerinin üstünde kalan kısımları temizlemem için merdiven lazım, veya iskele kurarım.. heh.. heh.... ;D
Sagol varol Alp :smiley: Gelirim o zaman :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Sagol varol Alp :smiley: Gelirim o zaman :smiley:
Merdiven getirmeyi unutma abi gelirken, ben siteden, kapıcılardan felan bulabilirim ama kırılır, taşımaz beni merdivenleri diye vermezler bana... :smiley:

paylaşım için teşekkürler. güzel birgün geçirmişsiniz tebrikler ;)

çok güzel bi gezi olmuşş elinize sağlık aynı zamanda atasözü iş yapar :D

Keyifli bir gün geçirmişsiniz belliki :smiley:
paylaşımız için teşekkürler

Böyle kalabalık bir ayle gibi olmak ve hepberaber olmak güzel iyi eylenmişsiniz arkadaşlar teprikler. Ben afyondayım ve tek jeepim kimseler yok böyle oluncada hicbişeyin tadı yok kıskandım sizi valla

kenancaglayan26' Alıntı:
Böyle kalabalık bir ayle gibi olmak ve hepberaber olmak güzel iyi eylenmişsiniz arkadaşlar teprikler. Ben afyondayım ve tek jeepim kimseler yok böyle oluncada hicbişeyin tadı yok kıskandım sizi valla

Kenan bey, Afyon çok uzak değil, sizi Ankara ve civarındaki etkinliklerimizde görmekten memnun oluruz.

Hatta, Afyon' da, Kocatepe v.s civarındaki Kurtuluş Savaşı tepelerinde ciddi düzenleme yapılıyormuş, o tepeler açık hava müzesi haline getiriliyormuş.

Bu konuda tarih ve bilinçlenme amaçlı bi organizasyona ön ayak olursanız seviniriz.....

Hepimiz araçlarımıza Türk Bayrağı takıp, Ata' mızın resmini asıp, Ankara' dan Afyon' a konvoy yaparız. Çok güzel olur. Ses gelir, o seste belki duyulur ;) :mad:

Ciddi bi organizasyon yapılırsa, ben Ankara' dan, TSK' dan Rehber Subay görüşmeleri, organizasyonunda bulunabiirm belki.... Afyon Karahisar' daki Silahlı Birlikler bile yardımcı olabilir, destek olur belki....

Saygılar.....

Bugün hepimize düşen ortak görev;
Ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak,
Çanakkale' yi, Kurtuluş Savaşı' nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır.
Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.

~ Mustafa Kemal ATATÜRK ~

Davetiniz icin cok teşekkür ederim sizlerle olmak isterim tabi kocatepe gezisinide elimden ne gelirse yaparım oraları görmenizi ve o günkü duyguları yaşamanız güzel olur ben nezaman cıksam duygulanıyorum dediginiz gibi bazı calışmalar var buralarda ama tam bitmiş degil bir coguda proje aşamasında güzel şeyler olacak inşallah.

kenancaglayan26' Alıntı:
Davetiniz icin cok teşekkür ederim sizlerle olmak isterim tabi kocatepe gezisinide elimden ne gelirse yaparım oraları görmenizi ve o günkü duyguları yaşamanız güzel olur ben nezaman cıksam duygulanıyorum dediginiz gibi bazı calışmalar var buralarda ama tam bitmiş degil bir coguda proje aşamasında güzel şeyler olacak inşallah.

İnşallah.....

"KOCATEPE' DEN YÜKSELECEK, BAZILARINI KÖR EDECEK PARLAK IŞIĞI YENİDEN İSTİYORUZ"

Evimin manzarasıdır gözümün önündeki Anıtkabir, aklımda Kocatepe' dir.....

Saygılar....

Alp TOKAT....

Öyle duygulandımki konudan.Katılmaktan gurur duyarım.Dumlupınar 'ı yeniden böyle organizasyonla görmek mutlu eder beni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR