Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 804,315
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkeze Günaydın. Mutlu, Sağlıklı ve huzurlu bir gün dilerim

Etiketler

Nigeria' Alıntı:
Sayfayi uzun zamandir takip ediyorum. cok guzel ve eylenceli bir etkinlik olmus, bir daha ki etkinliginizde aranizda olmak dilegi ile, kazasiz ve her zaman mutlu gunlerle kalin. Herkese selamlar...
Teşekkürler.Kalbi doğa, insan, 4x4 sevgisi ile atan herkes her zaman etkinliklerimize gelebilir elbette.Mutluluk duyarız.Saygılar...

Hüseyin abi senin ve misafirlerinin beyefendiliğini, uyumunu, yardımseverliğini, araba kaldığı zaman herkesten önce koşmanızı ne gözden kaçırdım ,ne gözden kaçırılacak kişilersiniz.Asıl ben size çok teşekkür ederim abi.Bu gurup sizin gibiler oldukça ömrüm yettikçe devam edecek inşallah...Herşey dostlar sayesinde.

burak mehmet' Alıntı:
çocuk bakmaya gelmeyi bende çok isterim.. sanırım en yakınmda doğacak olanda benim ufaklık olacağı için banada bir nevi alıştırma olur...
Burak çiçeği burnunda adaysın demek.Hayırlı olsun dilerim.özelden cep yaz lütfen.senin cebin yok.

Şenercim adresi aldım.Bakacam.Bu arada senden benim olduğum fotoları mailime rica ediyorum.kardeşim eline sağlık helal vallaha...elitemlak_06@mynet.com

herkese günaydın. mutlu ve huzurlu bir gün dileklerimle.

savaş zamanımız kısıtlıydı mangal telaşından birçok arkadaşla tanışma fırsatı bulamadım seninde hep dile getirdiğin gibi tüm arkadaşlarımız birbirinden değerli gurubumuzun kıymetini bilelim sanada bu oluşumdaki katkılarından ve özverinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarın her şey gönlünce olsun.

Salih abi 1,5 yıl planlama aşaması, 4-5 ay evvel kurulan gurup.Yola çıktığım arkadaşın bir anda sebepsiz bye bye diyip gitmesi.Yalnız kalmam.Arkadaşların destek ve itmesi, ivmelemesi.Yeniden toparlanış.Her etkinlikte işi gücü çoluk çocuğu bile bazen ihmal edip günde 7-8 saat pc başında face den buradan takip ve uğraşı.Sonuçta senin gibi kıymetli insanların mutluluğunu görmek.Hayaldi gerçek oldu İnşallah bu şekil devam abi.Sizlerin sayesinde ve etkinliklerimize teşrifleri ile elbette Piknik alanında sürekli dolaşmaktan, biryerde kaçırdığımız bir sıkıntı varmı diye kafa yormaktan mangal bile yakamadım.Beni doyuranlarada teşekkürler))Özellikle Mesut abi ve Komutanımın masadan baya otlandım sucukları,tavuklarıMesut abi, ersin,erkan nezir,erkan renegade abi, çiğdem, cem ,erem abi,dalca abi, siz, gökhan, aytaç, eray, ilker inde destekleri emekleri içinde baki teşekkür ediyorum...HERKESE SAYGILAR SEVGİLER.ÇOK MUTLUYUM