Senin payını ayırdım.Ben çupra alacam ama.alıyorum sana damesut kose' Alıntı:Tam olarak nerede olacağınızı yazın ki bakarsın sürpriz misafirleriniz felan gelebilir belki onların da canı hamsi çeker belli mi olur hazırlıklı olmak lazım![]()
Abicim muhabbet duyuyor burdaki insanlar birbirine napalımMonti' Alıntı:Daha 24 saat olmadı foruma girmeyeli, 7 sayfa ilerlemiş yaw. Az konuşun biraz geriden gelenler zor yetişiyo ;D ;D
motorize meyhane sensinersngzl_06' Alıntı:balığın yanında rakı varmı rakı![]()
Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?outlaw06' Alıntı:motorize meyhane sensin)) Bizde yok
Abi uzakta değiliz.Bisikletlerin karşısında LİBAS sahibinin villa nın sol arkadaki tepedeyiz.Tel çekiyor sorunsuz.Monti' Alıntı:Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?
Mesut abi facebookta hemen hemen her gün 5- 6 fotoğraf paylaşıyorum ama burada nezaman paylaşmak istesem genelde bir sorun cıkıyor artık buradada paylaşımlarıma hız vericeğimmesut kose' Alıntı:Erkan tam bir doğa aşığısın seni tebrik ediyorum, paylaştığın resimlerle bizi her an orada gibi hissettiriyor sun kocaman bir teşekkür sana...
Murat ben dün aöf birosunda idim kitaplarımı aldım 5-6 ocakta hem sabah hemde öğlen ikişer sınav var sadece sabah olsa idi iyiyidi gecte olsa etkinlik yerinde olurduk ama melesef öğleden sonrada sınav koymuşlarmozbay1907' Alıntı:6 ocakda sınav olursa benın işde yalan olur![]()
outlaw06' Alıntı:ARKADAŞLAR YARIN SAAT 12,30 DA TRT DEN MÜHYEYE İNİNCE, BİSİKLET KİRALANAN YERDEN SOLA DÖNÜNCE İLERDE SAĞDAKİ OTOPARK MÜSAİT OLUR .ORDA BULUŞURUZ.YERİ BULAMAYAN CEPTEN BANA ULAŞSIN LÜTFEN.FACE DE BU SABAH ;LİSTE AÇILMAYACAKTIR YAZMIŞTIM AMA LİSTE AÇILMIŞ.BİRÇOK YERDE DE SPONTAN BULUŞMALAR SADECE 3-5 ARKADAŞIN KEYFİ BULUŞMASI OLSUN DİYE YAZMIŞTIK ZATEN.SOHBET SAYFASINDA ZATEN LİSTE AÇMAK, GEZİ DÜZENLEMEK FORUM KURALLARI OLARAK YASAKTIR VE O SAYFALAR MODERATÖRLERCE AKTARILIR.FACE TE DE YALANCI ÇIKTIKBU TÜR ARA BULUŞMALARDA LİSTE AÇMAYALIM DERİM.
DİLEYEN ADINI EKLEYTEBİLİR.SADECE GURUP ÜYELERİ ARASINDAKİ BULUŞMADIR.
BÜYÜK ETKİNLİK (LİSTE AÇILIP HERKESİN YAZILABİLECEĞİ) 06-01-2013 TEDİR
İSMAİL BEY,SERDAR BEY,YİĞİT BEY.ÇİĞDEM HANIM,EREM BEY,