Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 804,051
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Biriniz alinda artik bundan bende boyle seyahat etme luksunu yakalayayim ;D ;D ;D ;D ;D

Link: http://www.youtube.com/watch?v=1cJYyfzTH7Q

Etiketler

ARKADAŞLAR YARIN SAAT 12,30 DA TRT DEN MÜHYEYE İNİNCE, BİSİKLET KİRALANAN YERDEN SOLA DÖNÜNCE İLERDE SAĞDAKİ OTOPARK MÜSAİT OLUR .ORDA BULUŞURUZ.YERİ BULAMAYAN CEPTEN BANA ULAŞSIN LÜTFEN.FACE DE BU SABAH ;LİSTE AÇILMAYACAKTIR YAZMIŞTIM AMA LİSTE AÇILMIŞ.BİRÇOK YERDE DE SPONTAN BULUŞMALAR SADECE 3-5 ARKADAŞIN KEYFİ BULUŞMASI OLSUN DİYE YAZMIŞTIK ZATEN.SOHBET SAYFASINDA ZATEN LİSTE AÇMAK, GEZİ DÜZENLEMEK FORUM KURALLARI OLARAK YASAKTIR VE O SAYFALAR MODERATÖRLERCE AKTARILIR.FACE TE DE YALANCI ÇIKTIKBU TÜR ARA BULUŞMALARDA LİSTE AÇMAYALIM DERİM.

DİLEYEN ADINI EKLEYTEBİLİR.SADECE GURUP ÜYELERİ ARASINDAKİ BULUŞMADIR.
BÜYÜK ETKİNLİK (LİSTE AÇILIP HERKESİN YAZILABİLECEĞİ) 06-01-2013 TEDİR
İSMAİL BEY,SERDAR BEY,YİĞİT BEY.ÇİĞDEM HANIM,EREM BEY,

Daha 24 saat olmadı foruma girmeyeli, 7 sayfa ilerlemiş yaw. Az konuşun biraz geriden gelenler zor yetişiyo ;D ;D

mesut kose' Alıntı:
Tam olarak nerede olacağınızı yazın ki bakarsın sürpriz misafirleriniz felan gelebilir belki onların da canı hamsi çeker belli mi olur hazırlıklı olmak lazım
Senin payını ayırdım.Ben çupra alacam ama.alıyorum sana da

outlaw06' Alıntı:
motorize meyhane sensin)) Bizde yok
Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?

Monti' Alıntı:
Yarın gitceniz yerin koordinatlarını yuvarlasana baskan. Yarın mac oncesi evden erken cıkacam belki ugrarim. Tel cekiyomu orda?
Abi uzakta değiliz.Bisikletlerin karşısında LİBAS sahibinin villa nın sol arkadaki tepedeyiz.Tel çekiyor sorunsuz.

mesut kose' Alıntı:
Erkan tam bir doğa aşığısın seni tebrik ediyorum, paylaştığın resimlerle bizi her an orada gibi hissettiriyor sun kocaman bir teşekkür sana...
Mesut abi facebookta hemen hemen her gün 5- 6 fotoğraf paylaşıyorum ama burada nezaman paylaşmak istesem genelde bir sorun cıkıyor artık buradada paylaşımlarıma hız vericeğim

mozbay1907' Alıntı:
6 ocakda sınav olursa benın işde yalan olur
Murat ben dün aöf birosunda idim kitaplarımı aldım 5-6 ocakta hem sabah hemde öğlen ikişer sınav var sadece sabah olsa idi iyiyidi gecte olsa etkinlik yerinde olurduk ama melesef öğleden sonrada sınav koymuşlar

savaş benim 5 - 8 ocak tarihlerinde allahüekber tırmanışım var ankara offroad ve outdoor sporları grubu adına sarıkamış şehitleri için düzenlenen geleneksel tırmanışı gerçekleştirmeyi düşünüyorum. büyük buluışmayı başka tarihte yapsak olmamı acaba