KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ayrıca bizi sofralarında ağırlayan güzel sohbetlerini ve sıcak çaylarını paylaşan orhan abi sizede çok teşekkür ederim
Ve işim nedeni ile son araçta o dağdan inmeden aranızdan ayrılmak zorunda kaldığım için herkezden çok özür dilerim
cok k guzel paylasimlardi, herkese sicak ve yurekten davranislari icin cok tesekkurler, kosturmaktan ben pek fazla fotograf cekemedim, fotograflara baktikca ne kadar zevk aldigimi bir daha hissettim. )
Burdayım Mesut abi, öncelikle günaydın herkese harika bir atmosfer içinde geçen, tüm grup üyelerinin beraberce haraket ettiği bir grubu bulmak sanırım imkansız yabancı sitelerde de gezi planlarını inceliyorum bir iki tane haricinde bu tarz bir grup yok Bundan dolayı grubun buralara gelmesinde emeği olan siz abilerime teşekkürü bir borç bilirim.
Herşey 4X4 lüktü daha büyük buluşmalara gezilere grupça imza atacağımız kesin katılım gösteren herkese teşekkürler...
Günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn Millet))))))))))))))
Mesut abi Murat la Dinçer face de takılıyor valla Bizim gurubun en fazla 10-15 üyesi buraya takılıyor, gerisi hep face de
Bu arada millet her sabah bizim gurup sayfasına bir göz atmadan işine gücüne de bakamıyor Allahım Maşallah gece 2 dede girsem sabah 9 dada girsem pencerede 5-10 kişi var.Allah nazarlardan kem gözlerden korusun