Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 808,188
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mustafasever' Alıntı:
benim merak ettiğim bir şey de ailemizle yapılıyor organizasyon bende eşimi ve çocuğumu ona göre getirecem düzeyli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ama genede netleştirmek isterim ilk olmasından dolayı

Sıkıntı yok Mustafa Bey, Ortamda Aile huzurunu bozacak hiç birşey yok

Etiketler

mozbay1907' Alıntı:
kazıkları nereye caktın la :smiley: demekki yalnız değilmişim :smiley:))

Kazık çakmadım .Sadece acemilik çekmeyim diye kurdum kaldırdım..

2013-02-25 20.03.23.jpg

Saolasın Burak kardeş ;
Arabamda almam gereken neler var hiç bir şey yok arbada

mustafasever' Alıntı:
Saolasın Burak kardeş ;
Arabamda almam gereken neler var hiç bir şey yok arbada

Mangal & sucuk olmassa olmaz :D
Aracın üzerinde ne tip lastik var Mustafa Bey marka modelini söylermisiniz?
onun haricinde aracınızın herhangi biryerde yürümesi zorlaştığında ( battığında vs) çekebilmek için çeki demirleriniz yanınız da olsun eğer imkanınız varsa sağlam 6-7 metrelik çeki halatınız olsun yeter.
Onun haricinde Ailenizle beraber geleceksiniz madem Mutlaka yanınızda yedek kıyafet (çorap eşofman) olsun ıslanırsınız kar suyu emer değiştirmek gerekir,Eğlence kabusa dönmesin..
Yanlış hatırlamıyorsam inşaat ile alakalı bir işte çalışıyordunuz.Lastik çizmenizde mutlaka yanınızda olsun çamura girmek gerekirse hayat kurtarıyorlar...

ANOFF 3 MART 2013 8, BÜYÜK ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
Yer :Çamlıdere Mesire Alanı
Buluşma yeri :İstanbul yolu yeni TAYMEK (şaşmaz kavşağını geçince sağda)
Buluşma saati 08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/201
Yeme içme :Herkes kendine ait

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Akın abi Frontera 4 kişi
4.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
5.Eflatun Abi Pajero 3 kişi
6.Serdar Abi Forester 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi
9.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
12.Burak Mehmet XJ 3 kişi
13.Veysel Abi CJ veya Pathfınder 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi
16.Gökhan FRONTERA 4 KİŞİ

NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.Gurupta 5 abimiz/kardeşimiz aracını satmıştır:smiley:İlk defa bu kadar az katılımlı bir liste açtık:smiley:))))Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Alkol odaklı gelmneyelim.Genel geçer konvoy kurallarına riayet edelim.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.3840#ixzz2LzI5U3y8

mustafasever' Alıntı:
benim merak ettiğim bir şey de ailemizle yapılıyor organizasyon bende eşimi ve çocuğumu ona göre getirecem düzeyli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ama genede netleştirmek isterim ilk olmasından dolayı
Mustafa bey burak kardeşim özetlemiş zaten; Aracınızda ekstradan olmazsa olmaz diyebileceğim birşey yok aslında.Lakin; ben her zaman yedek iç çamaşırıda,çorapta,ayakkabıda bulundururum.Hatta yedek montum bile sürekli bagajda.Batan aracınızı arkadaşınız çeker, ama ıslanırsanız gününüz zehir olur:smiley:Bunun yanında kendinize yetecek kadar et yada tavuk yada sucuk yada ev yemekleri tercih ederseniz yengem dolma sarsın tercih sizin.Çekirdek gurubun vazgeçilmezidir.Herkes çekirdek yer sürekli .alışın:smiley:İlk etapta sizin tercihiniz alır yada almazsınız ama madem araziye çıkmaya başlayacaksınız;aracınızda bir lastik çizme, en az 6 metre çekme halatı, araca bağlamak için çeki demiri kancası(mapa) bulundurabilirsiniz.Ve komik gelebilir ama YAKITI unutmayın.çok başımıza geliyor:smiley:Bu arada mesela; 20 araçtan 12-13 ü aileli gelir büyük etkinliklere.Herkes birbirinin eşini,çocuklarını tanır gurupta.Abla,yenge,kardeş,abi ilişkisi var Allaha şükür.Etkinliklerimizde alkol yasaktır.Bu arada guruptaki mesela;20 araçtan 7-8 i zaten standarttır.Sizin aracında standart lastik vs li olmasında sıkıntı yok.Selamlar

Buluşma saati :08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/2013

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi (ist gitme durumu.cuma netleşecek)
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi
16.Gökhan FRONTERA 4 kişi
17.Aytaç ZJ 3 kişi
18.Mustafa Bey Freelander 3 kişi
19.Orhan baba Pajero 3,2 2 kişi

NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.Gurupta 5 abimiz/kardeşimiz aracını satmıştır:smiley:İlk defa bu kadar az katılımlı bir liste açtık:smiley:))))Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Alkol odaklı gelmeyelim lütfen.Genel geçer ahlak ve konvoy kurallarına riayet edelim.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:
(ÇEKİRDEK getirmeyi unutmayalım:smiley: ve lütfen imkanı olan herkez odun getirsin büyük ateş için)

Teşekürler Savaş Bey ,Burak Bey
Listeye ismimizi siz mi yazaçaksınız yoksa başka bir yöntemimi var bana tarif ederseniz sevinirim

Burak Bey
lastiklerimi sormuştunuz normal 4 mevsim yada yazlık denilen lassa marka lastik var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay
Vay arkadaş:smiley:anadol dan sonra baya sert bi zıplama yapmışız.Jantlar ferrari berlinetta, ön görüntü ferrari F40 ve 70 lilerin corvette i karışımı, yandan biraz diablo havası var ama amcam ısrarla bize has demiş.Yinede tebrikler.Ama far kırılsa napacaz?Ben desteklemek adına bir tane alıyorum arkadaşlar:smiley:))

mozbay1907' Alıntı:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7YKN97MIoug[/youtube]

Kardeşim bak buda faydalı bir kaynak :smiley:

;D ;D ;D ;D ;D

Cumartesi gecesi seetrettim yerler yıkıldım yine

outlaw06' Alıntı:
Buluşma saati 08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/201

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi

NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.Gurupta 5 abimiz/kardeşimiz aracını satmıştır:smiley:İlk defa bu kadar az katılımlı bir liste açtık:smiley:))))Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Alkol odaklı gelmneyelim.Genel geçer konvoy kurallarına riayet edelim.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:

Benide listeye ekleyin lütfen,
Umutcan Akbay Niva 2 kişi

Monti' Alıntı:
http://m.google.com/u/m/RtRKgR

mekan buramidir abiler?

Degilse bi koordinat reca etsek ???
Haydi dostlar bi soleyin yaw... Buramıdır neredir? Kafamda 40 tilki dolasiyo 8) 8) 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri