Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 806,924
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

beni kırmayıp bana yol arkadaşlığı yapan tatlı sohbetiyle günümü renklerdiren erkan kardeşimede teşekkür ederim

DSC_0346.JPG

DSC_0340.JPG

DSC_0366.JPG

DSC_0379.JPG

DSC_0385.JPG

Etiketler

eflatun arkadaşımada kendi çayını kendi doldurdugu için teşekkür ederim

DSC_0376.JPG

DSC_0355.JPG

DSC_0345.JPG

DSC_0373.JPG

DSC_0344.JPG

iroqua' Alıntı:
facebook ta videoları gördüm yine muhteşem bir gezi olmuş.
Mesut abi, savaş abi emeğinize sağlık, bu gezide aranızda olamadığım için çok üzüldüm.
Erkan bizde senin ve diğer gelemeyen arkadaşlarımızın yokluğunu hissettik ama acısını çıkartırız nasılsa ;)

Orhan abi mesut abi ellerinize sağlık çok güzel fotoğraflar

bu muhteşem etkinliğe beni evimden alıp tekrar evime bırakan yol boyunca o hoş sohbetiyle yolculuğun nasıl geçtiğini anlayamadığım 200km.. arazide çamurda karda 3.2 lük motoruyla aslan parçası pajerosuyla beni arabasına davet eden güzel insan gülen insan ORHAN ABİME çok çok teşekkür ederim.

IMG-20130303-01109.jpg

ve SALİH ÖZEN abim yüzü yüreği sımsıcak abim.. sofrasında lokmasını paylaştığı için bize ''siz oturun ben hallederim'' diye herşeyi en güzel şekilde servis ettiği için çok çok teşekkürler ellerine sağlık abim..

IMG-20130303-01111.jpg

ANOFF ailesine savaş abim ve mesut abime çok çok teşekkürler.. yine hafızalara güzel hoş anılar bıraktıklar.. sağ olun var olun..

IMG-20130303-01120.jpg

Günaydın Ankara :smiley: Gene çok güzel bir geziye imza atmışsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR