KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mesut abinin; herkes saç kavurma yapamaz sözünü dün çok iyi anladıkAllahtan ki yedek yiyecekler vardıda amcamız aç kalmadıElinin hamuruyla.... tövbeeee
Mesut abinin; herkes saç kavurma yapamaz sözünü dün çok iyi anladıkAllahtan ki yedek yiyecekler vardıda amcamız aç kalmadıElinin hamuruyla.... tövbeeee
İnşallah, resimleri gördükçe imreniyor insan.
Hele yemek resimleri ;D
Etin her çeşidi, köftesi sucuğu kuşbaşı vs çok güzel ama benim gözüm köfteler yanındaki biberlerde kaldı, bide yanına 2 patlıcan bir soğan. Et aramam ekmek arası yap birde ayran.
selamlar sevgili abilerim ve kardeşlerim bu güzel ailenin değerli üyeleri hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. en iyileri sizlerin olur inşallah. eşimin hamileliği ve iş arama telaşından dolayı siteye giremedim ve bu güzel etkinliğe katılamadım. :'( sizleri takmamak ne haddime ama istenmeyen durumlar oldu o yüzden abilerim. yoksa sizlerle olmak için ne kadar can attığımı biliyorsunuz. bu arada ailemize yeni katılan dostlara hoş geldiniz diyorum. sağlık ve esenlikle kalın saygılarımla. bu arada 2.5 v6 ya bayıldım.
Burak bahane arama saç kavurma olmadı yapamadın işte , tamam bir daha ki etkinlikte güveç yapalım sen bir de onu dene o daha kolay, şöyle kuzu etli bol malzemeli baharatlı birazda biber salçası ve bol sarımsaklı ;D ;D ;D
Eflatun beyin eşine bütün gruba ikram ettiği nefis sarmalar için, aslan oğlu Kaan'a her anı fotoğrafladığı için, Eflatun bey'in kendisine de büyük etkinliklerimize yalnız değilde ailesiyle katıldığı için kocaman bir teşekkür ederiz.