Re: Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
erka' Alıntı:
burak abim dün dükkanda değildim dışarda işlerim vardı, ne sohbetler dönmüş bir günde.. hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi de.. maşallah size ANOFF ayrıca unimog da iyi fikir
Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle der
-Abi vallahi son raddedeyiz ben yazlık evi (Arkadaşını göstererek)buda tekneyi sattı.
Abuzer- Tekne senin neyine Yüzme bilinmi Ey???
bende sana sorarım şimdi
Cuma senin Neyine Dua bilinmi Ey
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...
Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle der
-Abi vallahi son raddedeyiz ben yazlık evi (Arkadaşını göstererek)buda tekneyi sattı.
Abuzer- Tekne senin neyine Yüzme bilinmi Ey???
bende sana sorarım şimdi
Cuma senin Neyine Dua bilinmi Ey
Vay arkadaş, dün yoktuk 4 sayfa ilerlemöiş.Nasıl bir gurupsaMesut abi videolar için teşekkürler.Burak duşta foto almasen böyle iyisinBurağın recep ivedik hali
Valla 3 gün önce balgatta önce kiloyla köfteciye gittik.Ordanda bir cafede oturduk.Erkan Abi,Erkan Nezir,Erem abi, Salih Özen ve ben.Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.En azından 2 ay önce Celal ile Ceren i izledikten bu yana.Bu akşam yada yarın akşam ş.içi bir buluşma yapalım bence.İnanın sadece sohbete odaklanınca (yani offroad aklımızda yokken) başka bir eğlence ooluyor.Olayın bu yönüde güzel aslında
Abi baktık kimsede ses yok gider Burakların maca dahıl olalım oynatmazlarsa kenardan rahatsız eder taşkınlık çıkarırız sahaya bozuk para çakmak felan atarız