Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 778,625
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Maziye dönüp yine bi BieMWdabıl yapsam bu yaz az asfaltta eğlensemmi diye bmw ilanlarına bir göz attım.Tabiiki E30 kasalara.İlanların metinlerini ve başlıkları okuyunca az erteledim:smiley:
-Manken satılık
-Paranı cebine, ustanı yanına al gel
-Böylesini bu fiyata almanyada da bulamazsın
-Memurdan değil hastasından 3,25
-MMM3 mü? Oooo farkı yaşa
-This toll very nalettt
-Vizyona girdik iyi seyirler
-Etikete gerek yok araba kendini gösteriyo

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Maziye dönüp yine bi BieMWdabıl yapsam bu yaz az asfaltta eğlensemmi diye bmw ilanlarına bir göz attım.Tabiiki E30 kasalara.İlanların metinlerini ve başlıkları okuyunca az erteledim:smiley:
-Manken satılık
-This toll very nalettt

abi birde; uyarsa satarız...

Değerli dostlar cümleden selamlar.
Ben artık Gezenbilirden iyice uzaklaştım,işler aldı başını gitti.Akşam geç gelip erken yatıp sabak 05.00 te kalkıp bilgisayarı açıp saat 07.00 ye kadar çalışıp sonra hazırlanıp işe gidip akşam yorgun gelip tekrar erken yatıp (off sıkıldım...) tekrar aynı mesaiyi yapar bir moda girdim.En rahat günüm Cuma akşamı.
Siteye girip haftalık toptan okuyorum ama size yetişmek ne mümkün,yazılar alıp başını gidiyor.Helal olsun.

-Savaş abi sen bir tanesin her zaman söylüyoruz,sensiz asla...Yürekten teşekkürler emeklerin, özverin,hassasiyetin,nezaketin, candan insanlığın,adamlığın............................................. için.
-Salih bey hoşgeldiniz.
-Cumaya gidenler Allah kabul etsin,o kadar vesvesenin içinde hayırlısı bakalım...
-Burak hocam senin ve Murat hocamın muhabbetlerine bayılıyorum çok keyiflisiniz.Nerden geliyor aklınıza.
-Mesut abi videolar süper.Ellerine sağlık.
-Serdar abi, yakışır Salih beyin Niva,temiz araba...Ben o arabanın üzerindeki lastiklerin ilk takıldığı günü bilirim :smiley: Salih beye orda tanışmıştık...
Selamlar,saygılar.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Arkadaşlar Serkan Aydoğan kardeşimizin doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.Dileriz dilemesine de;kılıbık kardeşimiz hanımının dayısının bilmem kiminin nişanına gidecekmiş.Şahsı alisi na mevcut yazılacağı için,bugün düşündüğümüz d.günü buluşması da yarına ertelendi:smiley:))
Yarın akşam (C.tesi) saat 19 da Balgat Barış manço caddesi no 27 de Osmanlı Aile çay bahçesindeyiz:smiley:

mutlu yıllar dilerim serkan bey .. iyi eğlenceler bol ve keyifli muhabbetler buluşma için :smiley:

Hazır Burak yokken,
Yarın akşam buluşalım,
Pazar etkinliğe gidelim,
Halı saha maçı yapıp,
Paintball oynayıp,
Trap atışı yapalım.
Çekirdek tepede çekirdek çitleyip kabuklarını çekirdek dereye atarak,Duvar tepeden atlayalım,mangalda sucuk yapıp üzerine Mesut abinin eşsiz Saç kavurmasını yiyip Orhan abinin enfes çayını içelim,ordan Erkan abinin nesih mekanına gidip muhabbet edelim.
Ne dersiniz?...

Savaş Cherokee' Alıntı:
-Manken satılık
-This toll very nalettt

:smiley:)))) hahaha ..

625538_306598599469089_652175220_n.jpg

Ynt: Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...

Yapalım abicim sen nasıl istersen maksat birlikte vakit geçirmek.

günaydın kalbi güzel, kendi güzel dostlarım... hafta sonunuz çok güzel olması dileğiyle..

902006_496731593709267_1008299379_o.jpg

salih yardımcı' Alıntı:
Hazır Burak yokken,
Yarın akşam buluşalım,
Pazar etkinliğe gidelim,
Halı saha maçı yapıp,
Paintball oynayıp,
Trap atışı yapalım.
Çekirdek tepede çekirdek çitleyip kabuklarını çekirdek dereye atarak,Duvar tepeden atlayalım,mangalda sucuk yapıp üzerine Mesut abinin eşsiz Saç kavurmasını yiyip Orhan abinin enfes çayını içelim,ordan Erkan abinin nesih mekanına gidip muhabbet edelim.
Ne dersiniz?...
Anaaam :( beni okadarmı sevmiyosun be abim :(
Açık açık söyleyim,
Buluşma yerine molotof kokteyli atarım,halısahada hepinize çelme takarım,Trapta fişek çalarım,çekirdeklerin hepsini çiğner kabuklarını size bırakırım Mesut abi saç kavurma yaparken lafa tutar altını yaktırırım,Çay için ben içmiyorum nasıl olsa :D Erkan abinin mekanında en fazla duran adam olarak sizi orada beklerim yağ sobasını yakar nasıl çalıştığına bakarım :D

Haftaiçi diyorumki haftasonu öğlene kadar yatıcam ama nerdee sabahın köründe dikildim yine günaydın abilerim kardeşlerim :smiley: Hii Burak how are you? :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR