Maziye dönüp yine bi BieMWdabıl yapsam bu yaz az asfaltta eğlensemmi diye bmw ilanlarına bir göz attım.Tabiiki E30 kasalara.İlanların metinlerini ve başlıkları okuyunca az erteledim
-Manken satılık
-Paranı cebine, ustanı yanına al gel
-Böylesini bu fiyata almanyada da bulamazsın
-Memurdan değil hastasından 3,25
-MMM3 mü? Oooo farkı yaşa
-This toll very nalettt
-Vizyona girdik iyi seyirler
-Etikete gerek yok araba kendini gösteriyo
Maziye dönüp yine bi BieMWdabıl yapsam bu yaz az asfaltta eğlensemmi diye bmw ilanlarına bir göz attım.Tabiiki E30 kasalara.İlanların metinlerini ve başlıkları okuyunca az erteledim
-Manken satılık
-This toll very nalettt
Değerli dostlar cümleden selamlar.
Ben artık Gezenbilirden iyice uzaklaştım,işler aldı başını gitti.Akşam geç gelip erken yatıp sabak 05.00 te kalkıp bilgisayarı açıp saat 07.00 ye kadar çalışıp sonra hazırlanıp işe gidip akşam yorgun gelip tekrar erken yatıp (off sıkıldım...) tekrar aynı mesaiyi yapar bir moda girdim.En rahat günüm Cuma akşamı.
Siteye girip haftalık toptan okuyorum ama size yetişmek ne mümkün,yazılar alıp başını gidiyor.Helal olsun.
-Savaş abi sen bir tanesin her zaman söylüyoruz,sensiz asla...Yürekten teşekkürler emeklerin, özverin,hassasiyetin,nezaketin, candan insanlığın,adamlığın............................................. için.
-Salih bey hoşgeldiniz.
-Cumaya gidenler Allah kabul etsin,o kadar vesvesenin içinde hayırlısı bakalım...
-Burak hocam senin ve Murat hocamın muhabbetlerine bayılıyorum çok keyiflisiniz.Nerden geliyor aklınıza.
-Mesut abi videolar süper.Ellerine sağlık.
-Serdar abi, yakışır Salih beyin Niva,temiz araba...Ben o arabanın üzerindeki lastiklerin ilk takıldığı günü bilirim Salih beye orda tanışmıştık...
Selamlar,saygılar.
Arkadaşlar Serkan Aydoğan kardeşimizin doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.Dileriz dilemesine de;kılıbık kardeşimiz hanımının dayısının bilmem kiminin nişanına gidecekmiş.Şahsı alisi na mevcut yazılacağı için,bugün düşündüğümüz d.günü buluşması da yarına ertelendi))
Yarın akşam (C.tesi) saat 19 da Balgat Barış manço caddesi no 27 de Osmanlı Aile çay bahçesindeyiz
-Manken satılık
-This toll very nalettt
Ynt: Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Savaş Cherokee' Alıntı:
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...
Anaaam beni okadarmı sevmiyosun be abim
Açık açık söyleyim,
Buluşma yerine molotof kokteyli atarım,halısahada hepinize çelme takarım,Trapta fişek çalarım,çekirdeklerin hepsini çiğner kabuklarını size bırakırım Mesut abi saç kavurma yaparken lafa tutar altını yaktırırım,Çay için ben içmiyorum nasıl olsa Erkan abinin mekanında en fazla duran adam olarak sizi orada beklerim yağ sobasını yakar nasıl çalıştığına bakarım