Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 778,625
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Haftaiçi diyorumki haftasonu öğlene kadar yatıcam ama nerdee sabahın köründe dikildim yine günaydın abilerim kardeşlerim Hii Burak how are you? ))
gutuntabın Murat

Etiketler

sen çok yaramazsın çok...

mozbay1907' Alıntı:
çayın varmı la bugun ugrayım dıyorum sana
öğlen gelde yemek ısmarlayım çay may bilmem ben ama mikemmel burger yapan yer var amerikan usulü

Selam çamurun ,dağların prensleri ve prensesleri gününüz aydın olsun mutluluğunuz daim olsun ANOFF

Günaydın....

Bugün günlerden ŞAŞMAZ...

Özlenen birinden övgü almak güzel...Abi artık öyle bir durum oldu ki; 15 kişiden biri eksik olsa sanki birşeyler eksikmiş gibi gözümüz sağa sola bakıyor.İnan artık 6-7 kişi toplanmak ta yetmiyor.İnşallah ilk fırsatta hepimiz bir araya geliriz Salih abiSerrayı öpüyorum.Kolaylıklar dilerim yoğun işlerinde.

ALLAH'ım sen konuyu biliyorsun aminnnn..... http://www.youtube.com/watch?v=-unMaSjLpVU

Sevgili ANOFF üyeleri; Serkan kardeşimiz böbrek taşı rahatsızlığından dolayı akşam katılamıyor.Dün düğüne gideceği için ertelediğimiz doğum gününü ,bugün de iptal ediyoruz.Akşam Osmanlı kafe buluşması iptal olmuştur.Geçmiş olsun diyoruz.
Ayrıca akşam; bana yollanan logolar arasında seçim yapacaktık lakin daha verdiğim mail adresine bir tek logo çalışması gelmedi.Eski logoyla devam o haldeGezenbilirde boy boy logo çizenler neden çalışmasını yollamıyor anlamadım!