KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emlakçılık kolay iş diyene bugün yaşadıklarımı bir videoya kaydedip izletmek lazım))Vay arkadaş.1+1 ev kiraya verdik, sabah 11 den beri oturmadık10 sene önce tam hizmet diye yola çıktık ama abartıyoruz herhalde.Yok priz kırık yok duş spirali bozuk yok mutfağın cam kolu açmıyor.Hepsini yaptım şükür.Üzerime vazifemi??? değil.Ama alışkanlık işte.Ya hep ya hiç...
Usta mı çırağı geçti çırak mı ustayı geçti bilemiyorum ama kendim yaptığımdan mıdır nedir Mesut abi essahtan süper oldu.
Ama dedim ya bu işi senden öğrendim,bir gün beraber yapar usta çırak hakkını veririz.
Selamlar...
Salih yanlış yazmışım düzelttim , inşallah daha çok beraber sofralar kurup hakkını veririz.
Arkadaşlar pazartesi günü iftar yemeği için yer ayırtıyorum gelecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa ona göre rezervasyon yaptıracağım, Anoff olarak kaldığımız yerden devam etmenin zamanı gelmişti
Salih yanlış yazmışım düzelttim , inşallah daha çok beraber sofralar kurup hakkını veririz.
Arkadaşlar pazartesi günü iftar yemeği için yer ayırtıyorum gelecek arkadaşlar bana ulaşırlarsa ona göre rezervasyon yaptıracağım, Anoff olarak kaldığımız yerden devam etmenin zamanı gelmişti
Pazartesine ne hacet?Bu akşam yada yarın olmazmı? Birde Salih abiyle karar verin de eğer bir mekana gitmeyeceksek güveç yapayım sizeTutar tutmaz onu bilmem ama garanti yok))
Salih abi şaşırdım kaldım şimdi.Bana demiştin ya; Mesut saç kavurmayıda tenekede tavuğuda yapmasa iyi.malzemeyi heba ediyor.Yazık o kadar ete, tavuğa mahvediyor diyordun.Tenekede tavuğu ayıp olmasın diye zorla yedik diyordun))))
La la la la pihiii ne karıştırdım beeee
Pazartesine ne hacet?Bu akşam yada yarın olmazmı? Birde Salih abiyle karar verin de eğer bir mekana gitmeyeceksek güveç yapayım sizeTutar tutmaz onu bilmem ama garanti yok))
Savaş abi,
Bu hafta sonu süper olurdu ma biz Kayınpedere davetliyiz.
Birazdan Zonguldak a doğru yola çıkıyoruz.Hafta içi daha iyi olur ben Çarşamba günü il dışına çıkacağım.
Güveç süper olur,Belediye nin çadırı da iyidi ortak karar veririz.
Selamlar.
Salih abi şaşırdım kaldım şimdi.Bana demiştin ya; Mesut saç kavurmayıda tenekede tavuğuda yapmasa iyi.malzemeyi heba ediyor.Yazık o kadar ete, tavuğa mahvediyor diyordun.Tenekede tavuğu ayıp olmasın diye zorla yedik diyordun))))
La la la la pihiii ne karıştırdım beeee
Sus sus açık etme başkan...
Mesut abi on numara yapıyor Güveci de Tavuğu da.
Sadece biraz tuzu,biraz yağı,biraz sosu biraz da tadı eksik oluyor,bi de az pişiyor o kadar.
Yoksa süper hepsi de.... ;D ;D ;D :
Mesut abi benim Pazartesi gunüne başka bir yere sözüm var. Farkli bir gün olursa gelebilirim. Salih abi fotograflar çok güzel, gitmedik ama gitmiş kadar olduk eline saglık
Selamlar.
Mesut abi benim Pazartesi gunüne başka bir yere sözüm var. Farkli bir gün olursa gelebilirim. Salih abi fotograflar çok güzel, gitmedik ama gitmiş kadar olduk eline saglık
Selamlar.