KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ERKAN NEZİR KARDEŞİMİZ VE DİĞER ARKADAŞLARLA ERKANA SÜRPRİİİZZZ.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM...(dün akşam vıctorıa bistro öveçler de)
Haftaya da kısmetse Gökhanın kızının görmesine gidecez.Düğünü, doğumgünü, kınası, kız istemesi, cenazesi, hastası, işyeri açılışı olan çekinmeden söylesinBiz sözde değil özde gurup olalım!
Gezenbilire yeni girme fırsatım oldu ve siz değerli kardeşlerim ve abilerim beni ne kadar çok mutlu ettiğinizi tarif ve ifade edemem çok ama çok teşekkür ederim süpriziniz için çok duygulandım, suan bile söyleyecek birşey bulamıyorum
Mesut abi bu gece gelebilseydik savaş abi ile sizin odun sorununuzu çözerdim büyük ölçüde ama malesef savaş abinin işi uzayınca yola çıkamadık size iyi eğlenceler diliyorum ve yarın aranızda olamayacağım için çok ama çok üzülüyorum
erkan yeni yaşın mutlu kutlu huzurlu bol gezmeli olsun ve tüm sevdiklerinle beraber bi ömür dilerim mutlu yıllar
süpriz olayı çok sontan gelişmiş bugün savaşakızdım niye benim haberim olmadı diye bana yanıtı çok ani oldu dikmen tarafında olan arkadaşlarla konuşurken karar verdik seni arasam teee ordan zaten elmen uzun zaman alacaktı dedi ;D ;D bende ona bahane uydurma dedim ;D
Çok güzel bir gezi oldu arkadaşlar, sizlerle tanışmaktan çok mutlu olduk hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Amarok' a yakın zamanda iki çift patik alacağım malum önümüz kış. Görüşmek üzere
Çok güzel bir gezi oldu arkadaşlar, sizlerle tanışmaktan çok mutlu olduk hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Amarok' a yakın zamanda iki çift patik alacağım malum önümüz kış. Görüşmek üzere