Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 833,902

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Beyler ne güvenç i ya.Yapmayın.Mühyede yaparız sacımızı ordan da elmadağına tırmanır döneriz.Duvartepede yaparız sacı.Keşfettiğimiz dereye iner CJ8 eğleniriz vallaha.NASIL BİR GURUPTUR ALLAHIM YERİNDE DURDURAMIYORUZ:smiley:))Yarın akşam çekirdek tepeye gidelim bence.Pazarda mühye duvartepede saç kavurma.Yemekten sonra da kutsal tepenin sırtından 4 hafta önce karataşa doğru yaptığımız çamurlu rotayı yapalım.

abi duvar tepeye katılıyorum...

outlaw06' Alıntı:
Geçen Dalca,Çağın,Tuncay abi,Murat,Dinçer,Salih,Erem Erdem abi ile yaptığımız rotayı yaparız.Spontanda ta basıp 100km yol gitmeyelim.3 yada 10 mart da etkinlik var zaten.
Onden gitcen bı sefer.... o yanlamaları cekmemiz lazım ;) ;)

Abi 4 er kişilik ekip oluştursak az yakan 2-3 araçla miyala yada ışık dağı yapsak gece olmazmı kar görüp gelelim :smiley: en gec 12 - 1 gibi evdeyiz

burak mehmet' Alıntı:
Mor Çatı hesabı bi kulube yaparız :D
Ankara off road and outdoor activities.. yani Ankaralı kapı dışarı edilmiş ofroadcular grubu...
:smiley:Buyur burdan yak:smiley:Erkan nezir de face den 1-2 araba mahyatepeye karda debelkenmeye gidelim şimdi diyor:smiley:Tey Allahım yaw:smiley:

iroqua' Alıntı:
Abi 4 er kişilik ekip oluştursak az yakan 2-3 araçla miyala yada ışık dağı yapsak gece olmazmı kar görüp gelelim :smiley: en gec 12 - 1 gibi evdeyiz

Bu yağmur orada kar şeklinde yağıyordur şimdi :smiley:

Bende bir taş attım, kararsızlıktan bu akşam hicbir yere gidemeyiz şimdi :smiley: :smiley: :smiley:

Önerimi dahada cazip hale getireyim :smiley: :smiley:

PC090008.JPG

PC090010.JPG

Valla pencereden 8 gurup üyesi bakınıyor.(7 de misafir var)...Erkan ve başka bir araç daha ışıkdağı keşif yapalım diyen olursa montu alır çıkarım.Yok mühyede kımıldanalım derseniz 12 dakkaya ordayım.şaşmazda adrenalin yapalım diyen olursa trafiğin durumuna göre 30-45 dak yada ordayım.yooooo bu spontan çok acil oldu yarın akşam derseniz onada okey.ama pazar sac ı yerim abi!MESUT ABİİİ bizi discoya götüür.pardon.bize saç yap:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Valla pencereden 8 gurup üyesi bakınıyor.(7 de misafir var)...Erkan ve başka bir araç daha ışıkdağı keşif yapalım diyen olursa montu alır çıkarım.Yok mühyede kımıldanalım derseniz 12 dakkaya ordayım.şaşmazda adrenalin yapalım diyen olursa trafiğin durumuna göre 30-45 dak yada ordayım.yooooo bu spontan çok acil oldu yarın akşam derseniz onada okey.ama pazar sac ı yerim abi!MESUT ABİİİ bizi discoya götüür.pardon.bize saç yap:smiley:

yarın mesai var o korkutuyor ışıkdağı konusunda.Düşünsenize buradan çık eve git jeepi tekrar istanbulyolu trafiğine gir angarya :( ama mühye olur bana uyar...

Abi mühiyede bu yağmurda başımızı pencereden dahi cıkaramayız belki ışık dağında kar yağıyordur orada bari dışarı cıkabiliriz en azından

Ben izlemedeyim:smiley: Erkancım ışıkdağı çok yorar.Hiç hazır hissetmiyorum.Zaten orayla alakalı planı yapmıştık.Birgün 2-3 ara. 6-7 kişi gidip geceleyip sizin evde kalacaz.Ama yazdığım gibi kim ne derse uyarım...Bugüne kadar her spontanda kim nereye çağırdıysa gittim,biliyorsunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR