outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
devam
devam
Fotolara bakınca sanki boş zamanlarda çalışmıssın gibi duruyor abiSavaş Cherokee' Alıntı:Abi az yakan çok kaçan candır.Jeep le gidip gitmemekte çok kararsız kaldım.ama 1530 km masrafını göze alamadım valla.ayrıca gezi değil iş içindi, sadece boş zamanlarda gezdim![]()
E 4 gün 24 saat de çalışmadıkmozbay1907' Alıntı:Fotolara bakınca sanki boş zamanlarda çalışmıssın gibi duruyor abi![]()
Burak inan bana arkayı kaydıra kaydıra nasıl gidiyordum varya! Ken Block halt etmişburak mehmet' Alıntı:ALANYA MERSİN ARASINI BİRDAHA ARABAYLA GEÇMEKMİ.. TÖBEEEEEE....konyaya giderim konyadan geçerim...
Emlakçı olduğumu biliyorsun neden söylemiyorsun ?Birsürü boya, temizlik işleri çıkıyor.ben başladım.100 tl ye temizlik 450 tl ye 2+1 ev boyası yapıyorummozbay1907' Alıntı:Xj ömrümü yedi artık ek işde yapmak lazım![]()
ben Antlalya Kaştan mezitliye gittim 780 km ömrümden ömür gitti.. öyle komşu şewhirmi olur ya ...Savaş Cherokee' Alıntı:Burak inan bana arkayı kaydıra kaydıra nasıl gidiyordum varya! Ken Block halt etmiş))330 km virajmı olur yaaa.Arabadan indim mangalcıda yön yürüyüş adım atma kavramlarım kaybolmuş
![]()
Yaz abi Salih abi ile beni lazım olunca ararsınSavaş Cherokee' Alıntı:Emlakçı olduğumu biliyorsun neden söylemiyorsun ?Birsürü boya, temizlik işleri çıkıyor.ben başladım.100 tl ye temizlik 450 tl ye 2+1 ev boyası yapıyorum![]()
Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degılburak mehmet' Alıntı:iyiki kız olmamışın la Murat çok çirkin çok tipsiz olurmuşun...
Pek bi heveslisin Muratmozbay1907' Alıntı:Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degıl![]()
Giderim var diyosun yanimozbay1907' Alıntı:Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degıl![]()