<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="sakyuz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
sakyuz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Salih bey hazır tek yol suzi muhabbeti açılmışken nasıl olsa ikisini de kullanmışsınız sorayım, terios ile suziki'nin bakım masrafları arasında bir fark var mı? bana suzi biraz daha nazlı gibi geldi.. mesela hiç terios radyatörü şişleteni ya da termostatını değiştireni duymadım ama suzukide bunları okudum forumlarda. 5-6 ay önce bizim ustaya rav4 ün devirdaimini artık değiştirsek mi diye sorduğumda (o sıralar 280bin kmdeydi) gerek yok demişti, ama okuduklarım arasında suzuki devirdaimlerini 60bin km civarında bile değiştiren vardı.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ben Teriosu ilk aldığımda komple bakım yaptırmıştım,benden önceki kullanıcı sadece yağını değitirmişti kullandığı sürede ben de rutin bakım,balatalar,kayışlarını,sileceklerini değiştirdim 400 TL vermiştim,yaklaşık 8 ay sonra da sattım.<br />
Suzuki de alınca bakım yaptırmadım çünkü yapılmıştı,sadece direksiyon kutusunun alttaki kısmında önceden bir kırık vardı ve yağ sızıyordu onu yaptırdım,bir de ön sol amartisörü ses yaptığı için değiştirdim.Rutin bakımı son baharda yaptırdım 200 tl,Sanzıman yağı değişti 160 tl,bu kış da soğuklarda aküsü bitti 140 tl.<br />
Çok arıza vs ile uğraşmadığım için (çok şükür) kıyaslama şansım yok...<br />
Şunu söyleyebilirim Terios çokgüzel bir araç ve çok sağlam,Suziler arazide fazla hırpalanırsa sıkıntı çıkartabiliyor ama rutin de o da çok sağlam araç...<br />
Ben de araç fanatizmi yoktur,ihtiyaçlarımı karşıalayan araç en iyidir.<br />
Selamlar...</div>