Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,314
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Arkadaşlar keyif yaparken, ben ve Türker önce yürüyerek, sonra ben Murat ve ben araç ile kampımızı kuracağımız yere karar vermek için araştırma yaptık, kampımızı kurmak istediğimiz yerde bizden önce gelen bir başka grubu görünce çok kıskandık ve biraz daha araştırma yaptıktan sonra yine kampımızı kurmak istediğimiz yerin hemen yukarısında göl manzaralı, hafif eğimli, güzel bir alana karar verdik ama bu kararımızı vermeden önce araçlar ile göl çevresinde de dolaştık, belki bir başka yer daha iyi olablir diye düşündük ama ilk karar verdiğimiz yerin en doğru yer olduğunu gördük

Etiketler

Bu güzellikleri canlı canlı yaşayamasakta sizin sayenizde görsellerle avunuyor ve her seferinde birdahakine diyor yine seyirci oluyoruz.

Murat ile ben çadırlarımızı kurmadan önce su doldurmak için çıktık ama göl görevlisi Mehmet ile birlikte odun toplamaya gittik Göl kenarının olduğu bölge milli park olduğu için yakacak hiç bir şey bulunmuyor, park dışında bulunan orman içine girerek kurumuş olan ağaç dallarını ormancılar keserek bırakmışlar, Mehmet bize dalları araca yerleştirbileceğimiz şekilde kesti, biz de araca yerleştirdik, buradan bir kere daha çok teşekkür ediyoruz kendisine..

Odunlarımızı aldık, Sularımızı da doldurup kamp alanına döndük.

Ama baktık aldığımız odunlar bize yetmeyecek Emin Abi, Murat, Cem ve ben bir kere daha odun toplamaya gittik.Pardon Emin Abimizin kızı Evra'yı unutmayayım o da bizimle geldi..

Çadırlarımızı kurduktan sonra göl çevresini şöyle bir dolaşmaya çıktık..

Murat yeni aldığı lensi ile çeşitli çekimler yapıyordu, birazda eğlenelim dedik ;D

Gölün bir ucundan diğer ucuna görüş alanı yok göl bir ''L'' gibi oluşmuş, yani bir noktasından itibaren 90 derecelik açı yapıyor

Sorgun Gölü manzaralarına devam..

Manzaraya doyum olmuyor.. Bu kareleri çok beğendim..

Bu kareleri çok beğendim

Devamı var elbette Erhan

Maşallah yine çok keyifli, yine çok güzel bir etkinlik olmuş. fotolara baktıkça nöbetim yüzünden gelememenin üzüntüsünü yaşıyorum. neyse bir daha ki etkinliğe inşallah.

Fatih, nöbet işini ayarlayamamana üzüldüm bende, en çok da kardeşin istiyordu, keşke o bizimle gelseydi..

ceranus' Alıntı:
Fatih, nöbet işini ayarlayamamana üzüldüm bende, en çok da kardeşin istiyordu, keşke o bizimle gelseydi..
Oda şimdi fotolara bakıyo, benimde başımın etini yiyo keşke gitseydik diye. Ramazan dolayısıyla yerime adam ayarlayamadım malesef.

çok güzel yer bu sorgun foto bekliyoruz