KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)
siz durmadan yemişsiniz yatmışsınız hiç mi offroad yapmadınız orda bı tane resimlerini gördüm Selami abi ile Ahmet abi offroad fotoları vardır heralde neyse bayağa eğlenmişsiniz güzel olmuş
"Tembellik Kampı"" böyle bir şey Can ;D
bam bam' Alıntı:
siz durmadan yemişsiniz yatmışsınız hiç mi offroad yapmadınız orda bı tane resimlerini gördüm Selami abi ile Ahmet abi offroad fotoları vardır heralde neyse bayağa eğlenmişsiniz güzel olmuş
Yine çok güzel bir gezi oldu. Başta uğraşıp bu geziyi hazırlayan Zerrin olmak üzere katılan herkese çok teşekkürler. Ahmet'le Selami'ye bana uzun zaman sonra tekrar CJ ile offroad keyfini yaşattıkları için, Murat ve Cem'e hazırladıkları güzel yemekler için, diğer herkese de bu güzel geziyi bizimle paylaştıkları için çok teşekkürler...
Kerem, Nil ile birlikte iyi ki geldiniz, akşam ekip odun dan dönerken içlerinde sizin aracıda görünce hem çok şaşırmış hem de çok sevinmiştim, tek sis farı olunca hemen tanınıyor Ben teşekkür ederim katıldığınız için
Sevgili Zerrin senin önerinle katıldığım ''GEZENBİLİR'' ekibinle yaptığımız ,Işıkdağı ve Sorgun göleti kamp ve off road etkinlikleri çok keyifliydi ve her şey dozundaydı..Sana ve katılan bütün arkadaşlara özellikle fotoğraf çeken, ocak başında ter döken, yürüyüş etkinliği yapmamızı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Bol ve keyifli geziler dileğiyle.
Nurancım merhaba, Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, bende senin bizlerle olmandan dolayı çok mutlu oldum, bir sonraki etkinlikte biraraya gelmek dileğiyle, sevgiler..
Bu hafta sonu için dört gözle gezenbilir ailesinden bir etkinlik beklemiştim amaolmadı.Bir dahaki sefere inşaallah.Bu hafta sonu için, işler biraz yoğun gidiyor, akşam üstü işlerin durumuna bakarak,yarın yada pazar sabahı erkenden
Yedigöllere hareket edeceğim, malzeme anlamında hazırlıklar tamam. Umarım aksilik olmaz.
Benimde işlerimin yoğunluğu nedeniyle hafta sonuna bir hazırlık yapamadım, üstelik hafta sonu programım da tam dolu, size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, keyfinizi bizlerle paylaşmanızı diliyorum
vay vay vay
bu ne güzel etkinlik .
kamp ateş mangal bot göl , of of offf .
ramazan olması tek engel sebep bir de arabasızlık tabi
yok yaw , kesin araba almam lazım
her yere uçakla gitmek olmuyor .