Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,836

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
arkadaşlar bu hafta sonu yaptıgımız güdül sorgun etkinliğinin yorum ve fotolarını burada paylaşacağız

Etiketler
Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

sayımız azda olsa yine ve yeni tanıdıgım insanlarla beraber olmak ve o manzarada bulunmak çok hoştu güzeldi selami başta sana sonra diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim arkadaşlarla tanıştıgıma memnun oldum yalnız bi dahaki sefere meyveli yoğurt isterim haberiniz olsun :D fotografları umarım birazdan atmaya başlayacağım

hehe fotoları yükleyemiyorum arkadaşlar çünkü fotogrraf makinem yok alpin arabada unutmuşum makineyi o fırsat bulabilirse yükleyecek bugün akşam bendeki fotoları fırsat bulamazsa yarın ben ondan alıp yükleyeceğim ;D

cidowsky' Alıntı:
hehe fotoları yükleyemiyorum arkadaşlar çünkü fotogrraf makinem yok alpin arabada unutmuşum makineyi o fırsat bulabilirse yükleyecek bugün akşam bendeki fotoları fırsat bulamazsa yarın ben ondan alıp yükleyeceğim ;D
pes yani :eek: bizde foto bekliyoruz :D buarada söyle bakiimm hangi aracı batırdın bu sefer ;D ;D ;D

ilk foto benden olsun

Resim 299.jpg

değil tabiki hepsi bu kadar olurmu videolar güzel oldu :D

son_kral_54' Alıntı:
pes yani :eek: bizde foto bekliyoruz :D buarada söyle bakiimm hangi aracı batırdın bu sefer ;D ;D ;D

hehe bu sefer hiç araç batırmadım alpin aracındaydım ama selami ve ahmet battı buda demek oluyo kiii benim bi suçum yok :D

selam off road tutkunları, herkese kucak dolusu selamlar
sizler benim gibi acemi bir doğa tutkununa araç olarak ne önerirsiniz. Yeni başlayacağım için tavsiyelerinize ihtiyacam var.

Tüm kamplarımız gibi kaliteli,sevgi ve saygı sınırları içinde offroad sınırlarının sonuna kadar zorlandığı güzel bir etkinlik oldu.
Bu yüzden katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

sdccc.jpg

Selam...

Çok çok keyifli bi gezi oldu...
İnanılmaz memnunum...

Beypazarı, Sorgun ve civarının doğa güzelliği süper...
Gezimiz süper...
Keyifler süper...

Beypazarından bizleri davet edip ağırlayan, misafirperverliklerinde cömert arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Kendilerini sitede yaptıkları etkinlerden biraz biliyordum...
İlk kez yüz yüze tanışma fırsatım oldu...
Adam gibi adamlarla tanıştım, onurlandım...
:smiley: Cj' leri Nissan' ları, Pajero' larıda kendileri gibi çok becerikli ayrıca :smiley:

Çiğdem bana Ankara' dan itibaren tüm gezi boyunca eşlik etti... Yol sırasındaki yardımları ve tecrübesi ile kamp sırasındaki desteği için kendisine ayrıca teşekkür ederim...
Ben kampçılık konusunda tecrübesizim, Çiğdem' in öngürüsü gerçek oldu ve sabaha karşı yazlık çadırımın içinde zangır zangır titreyerek uyandım. Kendimi o soğukta nasıl arabaya attım, bilemiyorum...
Arabamı biraz ileri alıp sabaha kadar çalıştırıp içinde kaldım...
Tüm kamp ahalisi V8' in ninni gibi sesiyle mışıl mışıl uyumuşlar :smiley: Benim horultum yerine V8 sesiyle deliksiz bi uyku çekmişler ;D
Gündüz çadırım ve uyku tulumu gibi malzemelerimi ıslaklıkları yüzünden kaldıramıyordum bile...

Birasçık hasta olmuşmuşum :smiley: Ama çok keyifli bu hastalık, yüzümde gülücükler vaa... ;D

Çiğdem' inde yazdığı gibi, makinası bende kalmış...
Uğraşamadım ve makinası ile çektiği fotoları çok kurcalamak istemedim... Bu yüzden fotoları dün atamadım. Bir saate kadar makinasını vereceğim Çiğdem' in...
Bu akşam müsaitse atar buraya heralde...

Gıda olayıda süperdi... Közde patates, Selaminin özen bezen muhteşem salatası, özen bezen çayı, özen bezen gıt gıt :smiley: tavuk, özen bezen sosis, özen bezen sucuklu yImIrta, özen bezen tahin pekmez, özen bezen beypazarı mumbarı, özen bezen bi milyon kafa yapan meşrubatlar :smiley: doğa tadıyla birleşip kendilerini bize cömertce sundular...
HaLa ToKuM ;D ;D ;D

Batmalar, çekilmeler, uçurumlara doğru korkutan kaymalar heyacanımızı ve keyfimizi doruğa taşıdı...
Benim cihazda gördüğüm yükseklik max. 1610 mt oldu...
Çiğdemle birlikte Beypazarından batıya, Nallıhan' a doğru yanlışlıkla 30 km gidip, sonra yeniden doğuya dönmemize ise hala gülüyorum ;D ;D
Sen dağlarda gez gez, sonra kalk navigasyon cihazı, elektronik pusula, detaylı haritayla asfaltta yol kaybet ;D ;D ;D ;D hehehehehehe ;D ;D ;D

Herkeşe :smiley: Yeniden Teşekkürler...
İlk Fırsatta Tekrarlamak Umduyla...
Sağlıcakla...
Sevgiyle...

kuzey_06' Alıntı:
selam off road tutkunları, herkese kucak dolusu selamlar
sizler benim gibi acemi bir doğa tutkununa araç olarak ne önerirsiniz. Yeni başlayacağım için tavsiyelerinize ihtiyacam var.
selam. bunun için ayırabileceğin bütçene bağlı.standartmı yoksa biraz yapılımı olacak? ben yapılı bir suzukici olarak vitara derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR