KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ankaradaki her seçenek için ülser tedavisine hazırlıklı olun. Bağlantınız varsa Kayseri, Gaziantep gibi üç büyüklerin dışında, ama sanayisi sağlam yerlerde toplatın derim...
Rauf usta 6 aydan önce içeri almaz. alınca da 6 dan önce vermez. Gaziantep bu konuda 2 sene öncesine kadar çok hevesliydi. Şimdi artık kimse yanaşmak istemiyor. En basit torna işleri bile 2 hafta bekliyor. İlçelere gitmek gerek. Mesela Turhal ya da Erbaa da usta önerebilirim..
Ankaradaki her seçenek için ülser tedavisine hazırlıklı olun. Bağlantınız varsa Kayseri, Gaziantep gibi üç büyüklerin dışında, ama sanayisi sağlam yerlerde toplatın derim...
Bu araçlar otomatik vitese döndürülebilir..Eğer motorunuz orjinal kalacaksa CJ lerin orjinal otomatik şanzımanlarını sıfır olarak bulabilirsiniz.Çıkma olarak yok en azından ben bulamadım..Sıfır fiyatları 6500 tl civarında.. Ayrıca benim yaptığım gibi yurtdışından ara aparatlarını getirerek arazi çıkışlı TH400 otomatik şanzıman koyabilirsiniz.Ya da 15-16.000 tl bütçe ayırırsanız V8 makine ve arkasına TH serisi bir otomatik şanzımanla tadından yenmez..
Toplam maliyet konusuna gelince bu konunun sonu yok..10 bin liraya da toplarsınız 100.000 tl ye de toplarsınız.Size önerebileceğim en önemli konu tam olarak ne istediğinizi ve aracı ne için kullanacağınıza karar verip ona göre bir kombinasyon yapıp işe başlamanızdır.Yoksa işin ortasında yaptığınız her değişiklik size extra maliyet olarak dönüyor.