KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar aracımı otomatik şanzımana çevirmeyi düşünüyorum.
Hangi modeller uygun olur. cherokeeden çıkan şanzumanlar uyumlumudur?
Aracımın üzerinde 3.8 I6 motor var?
Arkadaşlar aracımı otomatik şanzımana çevirmeyi düşünüyorum.
Hangi modeller uygun olur. cherokeeden çıkan şanzumanlar uyumlumudur?
Aracımın üzerinde 3.8 I6 motor var?
benim cj7 de otomatik sanzıman varmış kırıldı diye söküp atmışlar şaşe numarasından sorgulayınca fabrika çıkışı ''GM TH400 3-spd Auto w/ Quadratrac tcase'' görünüyor. geçenlerde biraz araştırdım parçacılarda bulamadım araştırmalara devam
GM TH-400 bulunursa kuyruğa dikkat ,arazi şanzumanı takılacağı için değişiktir, bu şanzuman otomobillerdede kullanılmış , Quadra trac arazi şanzumanı zannedersem bulamazsınız 79 senesine kadar kullanılmış CJ de,olanlarda Türkiyedeki otomatik cj lerin üstünde ,orjinal bir CJ 7 nin hemde otomatik olanın üzerinden çıkarılmasına ayrıca üzüldüm......
GM TH-400 bulunursa kuyruğa dikkat ,arazi şanzumanı takılacağı için değişiktir, bu şanzuman otomobillerdede kullanılmış , Quadra trac arazi şanzumanı zannedersem bulamazsınız 79 senesine kadar kullanılmış CJ de,olanlarda Türkiyedeki otomatik cj lerin üstünde ,orjinal bir CJ 7 nin hemde otomatik olanın üzerinden çıkarılmasına ayrıca üzüldüm......
tek cıkarılan sanzıman olsaydı keşke orjinal hardtop ve kapılar da sökülmüş yerine bestop takılmış. iyiki parça sıkıntısı yaşayıp 304 motora dokunmamışlar