KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sorma eniştede satmazsam da hanım boşayacak yakında az kaldı ya seyehatteyim yada abbasla hayır alışkanlık yapacak sonra ömrüm adliyeyle nikah dairesi arasında geçti
YOk kuzen biradan vazgeçmedim ama dayı içmiyor ara sıra rakı içelim dayı yalnız kalmasın şişecilerle işim olmaz diyor masaya vurup duruyor satma tabi kuzen bi kupa takozun kalmıştı oda oldu bin bari bu pazar burdaysan senide bekliyoruzzz...bu hafta ben içecem babam kullanacak ;D
YOk kuzen biradan vazgeçmedim ama dayı içmiyor ara sıra rakı içelim dayı yalnız kalmasın şişecilerle işim olmaz diyor masaya vurup duruyor satma tabi kuzen bi kupa takozun kalmıştı oda oldu bin bari bu pazar burdaysan senide bekliyoruzzz...bu hafta ben içecem babam kullanacak ;D
pazar günü kullanıp bi liste çıkarırsın baba ormanların kralı cj buluşmasında sonra senle özgürün ellerine bırakırım cj yi halledersiniz bende senin traktörle ilgilenirim ;D
pazar günü kullanıp bi liste çıkarırsın baba ormanların kralı cj buluşmasında sonra senle özgürün ellerine bırakırım cj yi halledersiniz bende senin traktörle ilgilenirim ;D
1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10-Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.
12-doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.
13-Offroader............Vitara Bf AT.
14-jyrays..................cj5 petlas-kilit-vinç
15-ayhankurnaz.........niva Ok144
16-abbas..................cj6 mtr,telsiz,mangal,odun kömür masa sandalye tuz çakı fener çatal bıçak