Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,779
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

reis28' Alıntı:
ergun hocam ben E5 den devam edip maslak üzerinden ayazga yoluna girecem üniversite önünde görüşmek üzere sabah tel no nuzu kaydettim

Evet senin icin daha mantikli, görüsmek üzere....

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

aynen böyle.......

anadolu yakasından gelecek olan varsa f.s.m köprüsü ümraniyeyi geçince yanıcı madde kontrol noktasında buluşabiliriz, tel: 0532 301 62 33 mehmet şu andan itibaren dışarda olduğum için ne zaman isterseniz cepten arabilirsiniz.

anane çok berbat yaw şimdi oradan geliyorum ben giremedim çıksa çıksa ünimog çıkar oradan
yarın alllah yardım etsin

k i m e ......?

;D

Döndük, çok güzeldi!

Resimleri ve videoları beklıyoruz!

CJ rules! 8)

foto nerden ekleniyo arkadaşlar????

Kuzen yaş olayını karıştırmayalım istersen 3,5 yani.... yoldamı duruyordu abbas acaba geçerken biri taktımı aynaya kamyonla filan ???

Fotoğraflar ve yaşanılanların devamı :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23306.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...