KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayırlı olsun makinanın testini ben yaptım ayazağa parkurunda kaporda dışında makinaya diyecek bir laf yok yürür 10 numara ...çorum kaloriferine kadar test edilmiştir hatta almayı planlıyordun sen daha önce davranmışın kazasız belasız kullanman dileği ile gültekin abi ...pazar günü bekliyoruz civ civ le ...
navaraextreme' Alıntı:
evet sarıyı ben aldım bi deneme yapıp sonra ar ge işlemlerine başlıcaz
fatih bu sefer sıkı bir savaş gibi rota var , zemin manyak çamur , iki tane yokuş olacak ,geçen seferki güzergaha girilecek yukarıda , bu yüzden lastik ve donanım gerek sana lafımız yok tabii ki
--------------------------------------------------------------------------------
1-cagri_ali............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete..........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray...............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres.............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco............cj5 mtr
7-Rais.................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
fatih bu sefer sıkı bir savaş gibi rota var , zemin manyak çamur , iki tane yokuş olacak ,geçen seferki güzergaha girilecek yukarıda , bu yüzden lastik ve donanım gerek sana lafımız yok tabii ki
1-cagri_ali...........cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco...........cj5 mtr
7-Rais................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............ NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs.............. samurai kesik OK-144