Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seerd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,347

seerd

Yeni Üye
Merhaba,

2 yaşında oğlum var. Bayram tatili (4 yetişkin, 1 çocuk olmak üzere) için plan yapmaya çalışıyoruz. Bu sefer oğlumla doğanın keyfini yaşamak istiyorum ve arkadaşlarımı kamp yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Bu arada sadece 1 kez yayla kampı deneyimimiz oldu. Deniz kenarında kamp nasıldır bilemiyorum. Fethiye ölüdeniz civarında ( belki kabak koyu da olabilir) kamp kurmak istersek, deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Daha sıcak bir yer öneriniz varsa, önerilere açığım.
- Bu mevsimde akşam hava sıcaklığı nasıl olur?
- Hangi kamp alanlarını önerirsiniz?

Şimdilik bu kadar... Sizden gelecek cevaplara göre eşimi ve arkadaşlarımı razı etmeye çalışacağım.

Etiketler
Ynt: Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

seerd' Alıntı:
Merhaba,

2 yaşında oğlum var. Bayram tatili (4 yetişkin, 1 çocuk olmak üzere) için plan yapmaya çalışıyoruz. Bu sefer oğlumla doğanın keyfini yaşamak istiyorum ve arkadaşlarımı kamp yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Bu arada sadece 1 kez yayla kampı deneyimimiz oldu. Deniz kenarında kamp nasıldır bilemiyorum. Fethiye ölüdeniz civarında ( belki kabak koyu da olabilir) kamp kurmak istersek, deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Daha sıcak bir yer öneriniz varsa, önerilere açığım.
- Bu mevsimde akşam hava sıcaklığı nasıl olur?
- Hangi kamp alanlarını önerirsiniz?

Şimdilik bu kadar... Sizden gelecek cevaplara göre eşimi ve arkadaşlarımı razı etmeye çalışacağım.

Düşünüyorum,ne desem diyorum ??? Kaş kamping diyeceğim,2 yaşında çocuk için deniz derin,fakat çadır ve deniz kampı için uygun mekan,gündüz ve gece ısı farkı muhakkak hissedilecektir,alternatifi akşam merkeze yakınlığı ile çadıra hapsolma durumu yaşanmaz çok sıkıntı yaratırsa bungalov imkanı olması,yeme içme konusunda hem kamp dahilinde hem yakın merkezde olanaklar sunması,sıcak suyu,temiz duş ve tuvaletleri,bulaşık yıkama yeri derken internet sayfasına bir bakın bence...Birde kalkan yoluna çıktığınızda adını anımsayamadığım bir kamp yeri daha vardı galiba....

Ynt: Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

Cevabınız için teşekkür ederim. Şansıma havalar da pek iyi gitmiyor. Sanırım bize yine hotel yolları görünüyor, keşke daha cesaretli olabilseydim :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR