Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seerd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,351

seerd

Yeni Üye
Merhaba,

2 yaşında oğlum var. Bayram tatili (4 yetişkin, 1 çocuk olmak üzere) için plan yapmaya çalışıyoruz. Bu sefer oğlumla doğanın keyfini yaşamak istiyorum ve arkadaşlarımı kamp yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Bu arada sadece 1 kez yayla kampı deneyimimiz oldu. Deniz kenarında kamp nasıldır bilemiyorum. Fethiye ölüdeniz civarında ( belki kabak koyu da olabilir) kamp kurmak istersek, deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Daha sıcak bir yer öneriniz varsa, önerilere açığım.
- Bu mevsimde akşam hava sıcaklığı nasıl olur?
- Hangi kamp alanlarını önerirsiniz?

Şimdilik bu kadar... Sizden gelecek cevaplara göre eşimi ve arkadaşlarımı razı etmeye çalışacağım.

Etiketler
Ynt: Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

Düşünüyorum,ne desem diyorum ??? Kaş kamping diyeceğim,2 yaşında çocuk için deniz derin,fakat çadır ve deniz kampı için uygun mekan,gündüz ve gece ısı farkı muhakkak hissedilecektir,alternatifi akşam merkeze yakınlığı ile çadıra hapsolma durumu yaşanmaz çok sıkıntı yaratırsa bungalov imkanı olması,yeme içme konusunda hem kamp dahilinde hem yakın merkezde olanaklar sunması,sıcak suyu,temiz duş ve tuvaletleri,bulaşık yıkama yeri derken internet sayfasına bir bakın bence...Birde kalkan yoluna çıktığınızda adını anımsayamadığım bir kamp yeri daha vardı galiba....

Ynt: Antalya(fethiye, Kaş) Çocuklu Kamp İçin Öneriler

Cevabınız için teşekkür ederim. Şansıma havalar da pek iyi gitmiyor. Sanırım bize yine hotel yolları görünüyor, keşke daha cesaretli olabilseydim