Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)
rüşvete girer cem söylediklerin... bilmem bilmemem...
rüşvete girer cem söylediklerin... bilmem bilmemem...

RedlinE' Alıntı:Beklicez artik yapacak birşey yok. Sayili gün çabuk geçermiş.
;D ;D ;D ;D ;Dred34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...beklenen an geldi diyelim..... ??? bir tarafta kardeşim Mücahit diğer tarafta TEKİLA TANRISI ERKAN ım ...iki arada bir derede kaldım ...elimdeki belgeyi yayınlamaya karar verdim .. ;D buradaki amaç arada gecen güzel konuşmaları zevkle izlemek hele mücahitle erkan ın dalaşmaları baya zevkli olacak.... ;D amaaaa bütün bu işler anca öğleden sonra olacak bizi izlemeye devam edin ... ;D diyerek bana şimdilik müsade görüşmek üzere........
red34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...beklenen an geldi diyelim..... ??? bir tarafta kardeşim Mücahit diğer tarafta TEKİLA TANRISI ERKAN ım ...iki arada bir derede kaldım ...elimdeki belgeyi yayınlamaya karar verdim .. ;D buradaki amaç arada gecen güzel konuşmaları zevkle izlemek hele mücahitle erkan ın dalaşmaları baya zevkli olacak.... ;D amaaaa bütün bu işler anca öğleden sonra olacak bizi izlemeye devam edin ... ;D diyerek bana şimdilik müsade görüşmek üzere........
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
çok güleceğimi biliyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Enişteeee,sen biliyosun söyle,bu sayfa fena renklenecek ;D ;D
ben olsam Erkan abeyi üzmezdim ha ha ha ;D ;Dred34' Alıntı:günaydın arkadaşlar...beklenen an geldi diyelim..... ??? bir tarafta kardeşim Mücahit diğer tarafta TEKİLA TANRISI ERKAN ım ...iki arada bir derede kaldım ...elimdeki belgeyi yayınlamaya karar verdim .. ;D buradaki amaç arada gecen güzel konuşmaları zevkle izlemek hele mücahitle erkan ın dalaşmaları baya zevkli olacak.... ;D amaaaa bütün bu işler anca öğleden sonra olacak bizi izlemeye devam edin ... ;D diyerek bana şimdilik müsade görüşmek üzere........