Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,824
Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

.

land antalya 040.jpg

land antalya 041.jpg

land antalya 042.jpg

land antalya 043.jpg

land antalya 044.jpg

Etiketler

Valla resimin krali Bülent abide o resimin üzerine laf konuşacak adam yok.

Yol uzak olmasa varya iki ayda bir buluşalim dicem çok keyifi giçiyor. O kadar insanin içinde kapris yapan bir Allahin kulu çikmiyor. <herkez ayri dunyalarin adami ama ateş başinda herkez bir sevdada

doğrusuda o zaten mücahit abi.... kapris yapılıcagına eglenmene keyfine bakıcan maksat o degılmı zaten ;D

Arkadaşlar süper muhabbet olmuş,gıpta ile resimlere bakıyorum.Gelmeyi çok istiyorduk ama benim yüklemeler cuma ve cumartesiye kalınca,bizde kaldık. :mad:

Cemi doldurdu doldurdu Cihan abi gece bana küfür etmeye başlamıştı hahahahaha ;D ;D ;D

Ahmet abide bir ara Cemle bana giydiriyordu ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
vallla ben kimseyi doldurmadım :D :D , haahahahaaa hele ahmet abinin size dediği vardıya dalağınız diye :D :D

abi vallahi 2 tekila attım ikna etmek için önünde gene olmadı ;D

elinize sağlık, içinize sinsin ....güzel birliktelik olmuş.....

Ya Kürşad, bavul gibi çanta taşıyorsun içinden çıkan resimler bu kadar mı ??? ???

Ah ben de olacaktım ki......şu anda sahife 16'lara gelmişti....3000 kesin çıkarırdım .... ;D

Ya bir de 3 gün ne yiyip içtiniz...hani kavurma falan...bunları koymayınca ağaç kabuğu kemirip, kök falan yediniz diye bir düşünceye kapılacaklar, ...resimlere bakanlar ;D

Barbaroscuğum, aç mı kaldı bizim tayfa... ;D ;D

olcay abi iki kilo almişim vermek için ne kadar ugraşmiştim.. Kiniyorum antalya ekibinii

bende fazla foto yok bukadar[attachment=1]

100_3477.jpg

100_3483.jpg

olcayto abi sen fotograf çekmiyorsun fotografla film çekiyorsun ;D ;D ;D

gelip görseydiniz kaçıranlara anca bu kadar, bir yerden sonrada makineyi bırakıp keyfe bakıyoruz ;D

ahmet abi sende az fotograf olması normal zaten ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler