Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,882
Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

Gelin gelin ben yapacagimi biliyorum. Bacanakmiş ahanda milletin onunde söz veriyorum kamp sonrasi öyle bir bomba patlatacamki en az 6 ay liste başi kalacak :smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Gelin gelin ben yapacagimi biliyorum. Bacanakmiş ahanda milletin onunde söz veriyorum kamp sonrasi öyle bir bomba patlatacamki en az 6 ay liste başi kalacak :smiley:
??? ::smiley: :eek: ;D

RedlinE' Alıntı:

Eyvah eyvah... sonunda oldu... Mücahit yakacak arabasını :D :D :D

RedlinE' Alıntı:

Baaakkk bacanak dedik bağrımıza bastık,uyma şeytanaaa ;D
Öyle bi taklaya gelirsinki iki yıl bırak bizim forumu,tüm dünya listelerinde 1 yıl liste başı olursun ;D
Uyma şeytana diyorum

Seni seven bacanağın ;D

Tamam o zaman...

Bana uyar ;)

Nejat abi seni çamurlardan çikarip resmini buraya koymadan o araç garajdaki yerinde kalacak ondan sonra bakariz

Mücahit, arabanın yerini biliyorsun tamamdır :D

Dostlar iyiki varsınız..Sayenizde çok keyif aldık kampta..

Arkadaşlar bu videolar sanırım kamptan.
Videoyu hazırlayan vede yükleyen, kampta bulunanlara selamlar :smiley: ;) :D 8)

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2682401

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2682609

http://www.dailymotion.com/video/xd29bh_arslanbek-sultanbekov-dombyra_music/

marşimizz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler