Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 323
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,584

Etiketler
Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)

;D ;D ;D ;D ben didim değişmeyen yok diye vardır dediniz ha ha ha ha ah a ;D ;D ;D

ya abicimm ben size markette ne dedim ha ne dedim tam on kişiydik biri çiksin inkar etsin. ben orda demedimmi bana asiton alin asiton alin diye herkez şahit almadiniz.
e ben daha napiyim asiton kirbit hoppp 56 şavrole

Antalya bozuyor adami napsiinn gecen seferde gece elalemın cadirina falan girmiş.

Bu arada bulent abiyede sarmiş şitt fistik çok hosuna gittiyse senide opsun bulent abi hii ;)

RedlinE' Alıntı:
Antalya bozuyor adami napsiinn gecen seferde gece elalemın cadirina falan girmiş.

Bu arada bulent abiyede sarmiş şitt fistik çok hosuna gittiyse senide opsun bulent abi hii ;)

OOoo kimler gelmişşş :D
Mücacanımmm,Victorias Secrat ım hoşgeldin ;D

Mücooo fazla kaşıma bak,seninde acayip görüntülerin geçti elime ;D

kım simitmii

bundan sonra adimi simitci olarak degiştiriyorum.

Antalyadayim canim sikildi napiyim napiyim goz kırptım tak kucakda bulent abimde yakalamiş bizi hay aksi dedim ya

burdan cikaracagimiz ders nedir arkadaşlar lastikcinin iyisi kucakda olanidir.

simiitttt elinden geleni ardina koyma

Birsey degil adimiz çikacak

RedlinE' Alıntı:
kım simitmii

bundan sonra adimi simitci olarak degiştiriyorum.

Antalyadayim canim sikildi napiyim napiyim goz kırptım tak kucakda bulent abimde yakalamiş bizi hay aksi dedim ya

burdan cikaracagimiz ders nedir arkadaşlar lastikcinin iyisi kucakda olanidir.
;D ;D ;D ;D ;D ha ha ha çok güldüm bugün çoookkkk ama mücoooo seninde bi belgen var yıllanmış şarap gibibiiiiii ;D ;D

Pekiiiii,enişte sen şahitsin .Kendisi kaşındı pekiiii ;D

Evet arkadaşlar,burası açık ortam olduğundan burdan değilde bizim tyt geyik kısmında bu mücocanın 2005 deki şöhrete açılan belgesini vericem.
Aklı olan oraya gelir ;D

Mücooo,az sonraaa geliyoooorrr bizim sayfaya lütfen ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Pekiiiii,enişte sen şahitsin .Kendisi kaşındı pekiiii ;D

Evet arkadaşlar,burası açık ortam olduğundan burdan değilde bizim tyt geyik kısmında bu mücocanın 2005 deki şöhrete açılan belgesini vericem.
Aklı olan oraya gelir ;D

Mücooo,az sonraaa geliyoooorrr bizim sayfaya lütfen ;D
evet evet özel bajçemize koyalım burda olmaz kamuya açık alanda olmazzzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D

peluşş banabak kemere gelcenmi aksam kamp atacakmisin belki ugrarim gelceksen haberim olsun traş olcam.

Yahu, asıl bende bir kucak ve oturma fotoğrafı var ki... sormayın yani...

Offf ben foruma girmeyeli..ortalık karışmış..

kimin eli kimin cebinde... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vaybe millrt nolmuş burdayav neler olmuş neler
kampa çağırdık milleti herkes değişmiş

muco kumpasamı gelmiş bilmem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler