serkan hocam gelmeden dalağa bi muhafaza yaptır ama ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:serkanım sen gelsen sanada bi şeyler tekerdı bunlar
bsayil' Alıntı:serkan hocam gelmeden dalağa bi muhafaza yaptır ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:serkan hocam gelmeden dalağa bi muhafaza yaptır ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D
AHMET07' Alıntı:;D ;D ;D ;Dtekilaya bakar dalak 1şişe tekile dalak sağlamdır
benim gördüğüm tekiladan sonra dalaklar gitti grup halinde ama neyseeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:;D ;D ;D ;Dtekilaya bakar dalak 1şişe tekile dalak sağlamdır
çarşam ba ist dayım bakim senin dalak sağlammıCDM-SUBARU' Alıntı:Niahahaha
bsayil' Alıntı:benim gördüğüm tekiladan sonra dalaklar gitti grup halinde ama neyseeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dbsayil' Alıntı:benim gördüğüm tekiladan sonra dalaklar gitti grup halinde ama neyseeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D
AHMET07' Alıntı:çarşam ba ist dayım bakim senin dalak sağlammı
yokyok o tekiladan kızıştı bizim suçumuz yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dpandipieri' Alıntı:bu arada siz kızdırın ahmet abimi laflari yiyin sonra da bana muhafaza onerin... ben ahmet abimin arkasindayim arkadas haberiniz olsun...![]()
pandipieri' Alıntı:... ben ahmet abimin arkasindayim arkadas haberiniz olsun...![]()
pandipieri' Alıntı:bu arada siz kızdırın ahmet abimi laflari yiyin sonra da bana muhafaza onerin... ben ahmet abimin arkasindayim arkadas haberiniz olsun...![]()