Ynt: Antalya, Kamp ve Off Road (8-10 Ekim 2010)
hey tekila heeey
hey tekila heeey

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhele o seksioturuşu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Hatırlıyomusun,ben Ahmet abiye doğru giderken eliyle gelmeeeeeeeeee yapmaaaaaaaaaa yapıyodu ;D
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dhele o seksioturuşu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hayırdır serkan hocam japonu veripbizim gibi tenekemi almış bu koruma işi teneke işiydi ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:;D ;D Hobaaaaaa,bu akşam koptu forum koptuuuuuuu ;D
AHMET07' Alıntı:ulen hedefte bizim bacanak gökan vardı arada kaynadık anasını satayım
seninki yarım şişeydi ama sayı etkilemesin seni ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:barboros akşam tüketilen
şişe sayısını söyledi inanamadım yav
bsayil' Alıntı:seninki yarım şişeydi ama sayı etkilemesin seni ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ne biliimm hocam eskiden teneke bağlanırdı ;D ;D ;D arkandayım deyince ne oluyor dedim ;D ;D ;D ;Dpandipieri' Alıntı:barbaros hic verir miyim yahu caponumu![]()
bsayil' Alıntı:seninki yarım şişeydi ama sayı etkilemesin seni ;D ;D ;D ;D ;D ;D
AHMET07' Alıntı:barborols akşam dediğinin arkasında dur ;D ;Dkıvırma
yok rakamın arkasındayım ben seni etkilemesin sen yarım şişede kaldın diyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:barborols akşam dediğinin arkasında dur ;D ;Dkıvırma
yaz bakalım kaçtı sayılar hadi ben biliyorum nedediğini ;D ;Dbsayil' Alıntı:yok rakamın arkasındayım ben seni etkilemesin sen yarım şişede kaldın diyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D