bsayil' Alıntı:75 bira
16,5 şişe tekila
18 votka
0,5 şişe tekila ahmet abinin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
7 litre rakı
ahmet abinin karaciğere baktıralım çok tüketmişo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DCDM-SUBARU' Alıntı:Oy oy oyyy
Ne tüketilmiş yaaa ;D
bsayil' Alıntı:75 bira
16,5 şişe tekila
18 votka
0,5 şişe tekila ahmet abinin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
7 litre rakı
bsayil' Alıntı:ahmet abinin karaciğere baktıralım çok tüketmişo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tamam abi şişe senin olsun ben içinden tükettiğini yazdım zaten limon göze tuz burna şişe sahibine ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:nassı yani ülen ben açtım şişeyi nerden cıktı yarım şişe muabbeti şimdi
anammmmm yeni bomba buuuu çadır ziyaretimi zaten dalak gitm,işti ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:erkann çadırını ziyarete geldimi hatırlıyon musen
AHMET07' Alıntı:erkann çadırını ziyarete geldimi hatırlıyon musen
bsayil' Alıntı:tamam abi şişe senin olsun ben içinden tükettiğini yazdım zaten limon göze tuz burna şişe sahibine ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:anammmmm yeni bomba buuuu çadır ziyaretimi zaten dalak gitm,işti ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ama değerli abilerimiz kadar çok değildir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DAHMET07' Alıntı:allahtan bişişe getirdim senden kaç şişe çıktı sahibi olarak hadi söyle
CDM-SUBARU' Alıntı:hatırlıyorum tabi
peki sana ne dediğimi hatırlıyomusun sen ;D
AHMET07' Alıntı:yokk dediğin beni rahat bırakın
CDM-SUBARU' Alıntı:Yok giden dalaklar Cem ile Kürşat ın ;D