Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,644

tuncel

Kamp I
Yer
ANTALYA
inşallah bu koylarımızda bozulmaz ...

DSCN0978.jpg

DSCN2156.jpg

DSCN2723.jpg

DSCN2726.jpg

DSCN2705.jpg

Etiketler

Ynt: Antalya'nın bozulmamış koylarından kamp manzaraları...

çok güzelmiş ellerinize sağlık... ama neresi buralar çıkaramadım

Ynt: Antalya'nın bozulmamış koylarından kamp manzaraları...

Minik kampçıyı kutluyorum, ''a n n e ve b a b a'' da böyle minik bir kampçıya sahip oldukları için kutlanmalı.Gönlünüzce nice kamplara.

Ynt: Antalya'nın Bozulmamış Koylarından Kamp Manzaraları...

Paylaşım için teşekkürler. Tekirova yakınları, Maden Koyu sanırım.

tuncel bey , oradaki taştan kulübeyi bundan 13 sene evvel yıkık halde bullup ellerimizle onarmıştık , son 2 seneden beri gidemiyorduk ama artık antalyaya döndüm , bütün kış orada kamp atarız , çok güzel bir yerdir maden koyuna gelmeden evvelki koydur ,içinde tatlı suda vardır :D

Merhaba,

Öncelikle küçük kampçımızın anne ve babasını kutlamak isterim.Daha bu yaşta ona doğa sevgisini yaşattıkları için teşekkürler.

Selamlar,

teşekkürler buralar tekirovanın az ilerisindeki teke taşşağı beycik ve maden koyudur. çadırdaki ufaklıkta benim oğlan daha bir yaşını dahi doldurmamıştı bu fotoraflar çekinirken sacda yaptığımız balıkları sabah dalışında vurmuştum akşamınada yaptık yanlız şu an teke taşşağına inen koyda hafif bir göçme olmuş büyük araçların geçişi biraz zor olabilir...

tuncel' Alıntı:
teşekkürler buralar tekirovanın az ilerisindeki teke taşşağı beycik ve maden koyudur. çadırdaki ufaklıkta benim oğlan daha bir yaşını dahi doldurmamıştı bu fotoraflar çekinirken sacda yaptığımız balıkları sabah dalışında vurmuştum akşamınada yaptık yanlız şu an teke taşşağına inen koyda hafif bir göçme olmuş büyük araçların geçişi biraz zor olabilir...

:smiley:

cihanülker' Alıntı:
tuncel bey , oradaki taştan kulübeyi bundan 13 sene evvel yıkık halde bullup ellerimizle onarmıştık , son 2 seneden beri gidemiyorduk ama artık antalyaya döndüm , bütün kış orada kamp atarız , çok güzel bir yerdir maden koyuna gelmeden evvelki koydur ,içinde tatlı suda vardır :D

Ben de diyorum burayı nerden hatırlıyorum :smiley:)

ah ah akdenizin egenin koyları gercekten cok güzel resimler için sağol azda olsa özlem giderdim :smiley: minik kampcımızıa allah analaı babalı büyütsün neşesi daim olsun

tuncel' Alıntı:

Güzel eğnelilmiş,sakin de duruyor. Ufaklıkların maşallahı var buarada hiç sıkıntı çıkartacak gibi durmuyorlar.
Büyük araçlar için sorun olabilir demişsiniz, küçük ve binek araçların girişi nasıl o taraflara?

Maşallah yaa, böyle ufaklıkları kamp alanında görünce doğamızı bizlerden sonra da koruyacak birileri olduğunu düşünyorum.
Allah nazardan saklasın.

lns' Alıntı:
Güzel eğnelilmiş,sakin de duruyor. Ufaklıkların maşallahı var buarada hiç sıkıntı çıkartacak gibi durmuyorlar.
Büyük araçlar için sorun olabilir demişsiniz, küçük ve binek araçların girişi nasıl o taraflara?
şehire gelince kuduruyor keratalar kamp alanında sakinler :smiley: küçük araç derken suzuki vitara tarzı eni küçük olan araçlarla ulaşımı daha kolay olur. yolun bir kısmında göçük olmuş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR