tuncel' Alıntı:teşekkürler buralar tekirovanın az ilerisindeki teke taşşağı beycik ve maden koyudur. çadırdaki ufaklıkta benim oğlan daha bir yaşını dahi doldurmamıştı bu fotoraflar çekinirken sacda yaptığımız balıkları sabah dalışında vurmuştum akşamınada yaptık yanlız şu an teke taşşağına inen koyda hafif bir göçme olmuş büyük araçların geçişi biraz zor olabilir...
cihanülker' Alıntı:tuncel bey , oradaki taştan kulübeyi bundan 13 sene evvel yıkık halde bullup ellerimizle onarmıştık , son 2 seneden beri gidemiyorduk ama artık antalyaya döndüm , bütün kış orada kamp atarız , çok güzel bir yerdir maden koyuna gelmeden evvelki koydur ,içinde tatlı suda vardır![]()
tuncel' Alıntı:teşekkürler buralar tekirovanın az ilerisindeki teke taşşağı beycik ve maden koyudur. çadırdaki ufaklıkta benim oğlan daha bir yaşını dahi doldurmamıştı bu fotoraflar çekinirken sacda yaptığımız balıkları sabah dalışında vurmuştum akşamınada yaptık yanlız şu an teke taşşağına inen koyda hafif bir göçme olmuş büyük araçların geçişi biraz zor olabilir...
şehire gelince kuduruyor keratalar kamp alanında sakinlerlns' Alıntı:Güzel eğnelilmiş,sakin de duruyor. Ufaklıkların maşallahı var buarada hiç sıkıntı çıkartacak gibi durmuyorlar.
Büyük araçlar için sorun olabilir demişsiniz, küçük ve binek araçların girişi nasıl o taraflara?