Antalya'ya Hangi Yoldan Gitmeliyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tyana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,028

Tyana

Ana Kamp
Yer
Ankara, Türkiye
Merhabalar. Yarın sabah çekme karavanımızla Ankaradan Adrasana gideceğiz. İlk uzun yolumuz olacağı için biraz tedirginim açıkçası. Navigasyon iki rota öneriyor. Süreler hemen hemen aynı olduğu için uzun yol daha rahat olur mantığıyla ben 50-60 km uzun olan yolu ( Afyon - Sandıklı- Dinar- Keçiborlu-Burdur-Bucak-Antalya ) tercih etmeyi düşünüyorum. Sanırım İstanbuldan da Antalyaya bu rotadan gidiliyor. Siz hangi yolu kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Diğer Rota: Polatlı-Akşehir-Eğirdir-Antalya

Sandıklı'dan gidin, Orası anayol.
Konya Beyşehir Akseki de var yol olarak.
Orası da büyük yol ama dağlardan aşıyor.
Teşekkürler. Uzun olsun ama güvenli olsun. Sandıklıdan gideriz o zaman anayol olması da avantaj.
Bir gün önceden gidip bir yerde konaklayıp yolu ikiye bölmeyi düşünüyorum. Burdur taraflarında yol üzerinde konaklayabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?

Teşekkürler. Uzun olsun ama güvenli olsun. Sandıklıdan gideriz o zaman anayol olması da avantaj.
Bir gün önceden gidip bir yerde konaklayıp yolu ikiye bölmeyi düşünüyorum. Burdur taraflarında yol üzerinde konaklayabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?

Ankara Antalya arasında tam ortada Afyon merkezde belediyenin ücretsiz karavan kampı var. Her türlü imkan var.
Girişi tek noktadan, tam şu noktadaki giriş kapısından girmeniz lazım. Navigasyon arka tarafa götürüyor, çok geniş bir alan olduğu için dört dönüyorsunuz.

Afyon çıkışında özellikle şu bölgede radarlara dikkat.

Biraz yolu uzatırım derseniz Salda gölünü de tavsiye ederim. Ücretsiz veya uygun fiyatlı kampingler var gölün etrafında.

Korkuteli'nde tam tepede havadar ve tam donanımlı uygun fiyatlı karavan kamping belediyenin.

Eğirdir gölü konaklama Bunu tecrübe etmedim. İdare eder diyorlar.

Alternatif güzergahınızda Konya Karatay belediyesinin ücretsiz karavan kampingi de güzeldir. Lunapark'ın yanında.

Ankara Antalya arasında tam ortada Afyon merkezde belediyenin ücretsiz karavan kampı var. Her türlü imkan var.
Girişi tek noktadan, tam şu noktadaki giriş kapısından girmeniz lazım. Navigasyon arka tarafa götürüyor, çok geniş bir alan olduğu için dört dönüyorsunuz.

Afyon çıkışında özellikle şu bölgede radarlara dikkat.

Biraz yolu uzatırım derseniz Salda gölünü de tavsiye ederim. Ücretsiz veya uygun fiyatlı kampingler var gölün etrafında.

Korkuteli'nde tam tepede havadar ve tam donanımlı uygun fiyatlı karavan kamping belediyenin.

Eğirdir gölü konaklama Bunu tecrübe etmedim. İdare eder diyorlar.

Alternatif güzergahınızda Konya Karatay belediyesinin ücretsiz karavan kampingi de güzeldir. Lunapark'ın yanında.
Teşekkürler detaylı yorumunuz için. Bucak Çeltikçi belediyesinin geniş bir alanı var Antalya yolu yanında. Ücretsiz. Burada konaklayacağız. 7/24 açık belediyeye ait bir restoran da var.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR