KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Uğur hayırlı olsun yeni aracın bir nazarboncuğu tak ona kocaman allah kaza bela vermesin.
Yusuf senin arac da hayırlı olsun deveden inmişin bari ata binseydin ;D kardeş.
02.07.2011 tarihinde kamplı olarak yani cumartesi pazar beşkonak gezisi yapılacaktır...Gezi, akşam kamp pazar günü sabah isteyenlerle rafting yapılıp öğlen yemek yiyip daha sonrada gezerek dönüşe geçilecektir...Gelmek isteyenler cumartesi günü saat 17.00da havaalanını geçtikten sonra ilk benzin istasyonu(BP) den haraket edilecektir...Herkes yiyeceklerini kendi getirecektir..Geç gelebilecekler ve gelmek isteyenler Tel: 0532 616 42 56 nolu telefona ulaşabilirsiniz...Lokman Yavuz...Not:Gezi ahmet başkanın bilgisi dahilindedir...
Hayırlı geziler arkadaşlar...... mevsime en uygun gezxi planı.....
Şu an İstanbuldayız(Barış Küçük ve ben)... Yarın Bulgaristandan çıkış yapıp Balkanlarda güzel bir gezi yapmayı planlıyoruz.ANTOFF u en iyi şekilde temsil edeceğimizden emin olabilirsiniz...
Şu an İstanbuldayız(Barış Küçük ve ben)... Yarın Bulgaristandan çıkış yapıp Balkanlarda güzel bir gezi yapmayı planlıyoruz.ANTOFF u en iyi şekilde temsil edeceğimizden emin olabilirsiniz...
Al bendende o kadar 3 km yakinimdan geçip bir selam bile vermemek.....
Buna ne denir bilemiyorum.
Bizede ornek teşkil eder o zaman antalyaya gidip agalara ugramicazz.