KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Huseyin aynen oyle,2 hafta once 50 derece egimde kirmadik, duz yolda difransiyeli yedik ,e bu isin boregide kuregi de var tabii, sagolsun Ahmet Abi,Durali usta, ve diger arkadaslarin yardimi ile 4 ceker ciktigimiz turu 2 cekerde olsa bitirebildik.,Bu ufak hasarda eglencemizin nazari olsun .
urfi abide allah daha buyuklerinden korusun.NAZARA gelmişin anlaşılan söyle koca bir koc kesde kan aksın ;D son ra hepimizi cağır ateş te cevirip yanında bir koli 70 lik nazar atalım. ;D
Selamlar...
Ben de Antalya'da yaşıyorum. 99 Model Nissan Terrano II aldım. İşin soft kısımlarında ben de sizlerle olmak deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Toplandığınız bir yer var mı?
Emre
Selamlar...
Ben de Antalya'da yaşıyorum. 99 Model Nissan Terrano II aldım. İşin soft kısımlarında ben de sizlerle olmak deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Toplandığınız bir yer var mı?
Emre
Garaj bölümüne "ÜNİMOG 406 DOKA PROJESİ" adı altında bir başlık açtım..Bu araç bildiğiniz üzere ilimiz sanayinde yapılmış olan,esnafımızın emeği bulunan bir proje ...ilginizi çekeceğini umarım...
selamlarımla...