KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
araba milin için giriyor gelip planlama ve değerlendirme yapalım diyorsun,yanımda 20 metre vinç halatı sararken iyiydi değilmi ;D lokman amcayı tebrik ediyorum birtek o girebildi oraya
araba milin için giriyor gelip planlama ve değerlendirme yapalım diyorsun,yanımda 20 metre vinç halatı sararken iyiydi değilmi ;D lokman amcayı tebrik ediyorum birtek o girebildi oraya
bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin benden
bak şimdi doğuşcum arabama yükseltme yaptım şunu yaptım bunu yaptım demiycek kalırsan kalıcan yeni gelin gibi kendinide naza çekmiycen yoksa sen daha çok çekersin benden
olum doğruyu yanlışı sendenmi öğrencem serseri her şeyin bi zamanı var millet yemek yeme derdinde sen suya dalma derdindesin ben sen deyilim girerim kalırsam kalırım
arabanı bu kadar seviyon git evinin önündeki arıkta oyna
Doğuş kardeş bak senle dağda konuştuk dimi benimle alakalı ve yazdıklarımla alakalı lütfen yorum yapma bir daha muhatabın ben değilim girme o zaman çamura git asfaltta gez oğlum
yemek yiyorsunuz doğrudur tamam.
lokman amca girdi oraya onun arabasınada su girdi hemen gelip çektiniz gittiniz.
ben bundan sonra evimin önündeki arıkta tek başıma oynarım.saygılar sevgiler iyi akşamlar.
yemek yiyorsunuz doğrudur tamam.
lokman amca girdi oraya onun arabasınada su girdi hemen gelip çektiniz gittiniz.
ben bundan sonra evimin önündeki arıkta tek başıma oynarım.saygılar sevgiler iyi akşamlar.