KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ANTOFF'a özel geziden önce kahvaltılık ve mangallık süt ve süt ürünlerinde %10 indirim .
offroad hastası oldugum için arabam yok katılamıyorum bende böyle bir yardım yapmak istedim.
yerimiz : muratpaşa yıldız mah. yıldız cad. 01 Güneyliler ile Ofis market arasında PEKPAK Süt Ve Süt ürünleri. (0242) 243 10 43
Şimdiden Teşekkürler Ve İyi Geziler Yollarınız Bol Çamurlu Ve Zorlu Olsun
ANTOFF'a özel geziden önce kahvaltılık ve mangallık süt ve süt ürünlerinde %10 indirim .
offroad hastası oldugum için arabam yok katılamıyorum bende böyle bir yardım yapmak istedim.
yerimiz : muratpaşa yıldız mah. yıldız cad. 01 Güneyliler ile Ofis market arasında PEKPAK Süt Ve Süt ürünleri. (0242) 243 10 43
ümit kardeşim name yapma sen kaya üzerine 80 kondurmuş adamsın....senin araba yemiştir...hatta sindirmiştir...ne de olsa only 80...e yemesi için daha ne lazım sana....
ümit kardeşim name yapma sen kaya üzerine 80 kondurmuş adamsın....senin araba yemiştir...hatta sindirmiştir...ne de olsa only 80...e yemesi için daha ne lazım sana....
Umit cim tavsiyene ihtiyacim var. : HDJ 80 lemi gelsem HDJ 100 lemi diye dusunuyorum , etap gercekten zor ise ,uzaktaysa , derin su + kar var ise 100 ile gelmek lazim , ama hafif camur ve light offroad sa , oynas varsa , su yoksa ,yakinda ise 80 de is gorur.... ..