Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,221
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Birgün Herkez 80 SAHİBİ OLUP ONLY 80 DİYE ARAZİDE BAĞIRACAK

Etiketler

yusuf ERDEM' Alıntı:
noluyo arkadaşım 80 ciler birbirinemi düştü

Kardeşim biz sadece takılıyoruz 80 ciler demek toyotacılar demek toyota sağlımlığı ıle ünlü bizimde dostluklarımız sağlamdır merak etme sen çiçeğim

ümit urfi bu hafta off roada 100 le gelecekmiş...100 de kendini ev konforunda hissediyormuş...hatta çizme yerine terlik ile gelip keyif yapacakmış....

Chef' Alıntı:
Birgün Herkez 80 SAHİBİ OLUP ONLY 80 DİYE ARAZİDE BAĞIRACAK

Birgün... bu gün(ne zamansa..) hep değişiklik arz ederim çiçeğim...

07gokhanlc' Alıntı:
Birgün... bu gün(ne zamansa..) hep değişiklik arz ederim çiçeğim...

BÖCEĞİM MERAK ETME SEN BEN ARABAMI DEĞİŞTİRMEM AMA ÇİÇEKLERİMİ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİRİM

;D ;D

Umit im ne 80 ne 100 yaa ONLY UMIT. 8) Toyota dayanismasini gostermek icin 80 ile geliyorum o zaman.
Toyotalar, nissanlar,pajerolar,CJ.ler ve butun offroad seven arkadaslar,pazar gunu OFFROAD Antalya dayanismasini herkese gostermek icin guzel bir firsat olsun.Araclar bahane muhabet sahane olsun.

Urfi nin ruh olmuş.....

SELAMLARGEZİ HERKESE AÇIK MI?İSTEYEN GELEBİLİR Mİ SİZİNLE BERABER?

Baronat' Alıntı:
SELAMLARGEZİ HERKESE AÇIK MI?İSTEYEN GELEBİLİR Mİ SİZİNLE BERABER?

Elebtte Baronat arcınız var ise ve gelirim diyor iseniz buluşma yerinde görüşürüz...

Chef' Alıntı:
Kardeşim biz sadece takılıyoruz 80 ciler demek toyotacılar demek toyota sağlımlığı ıle ünlü bizimde dostluklarımız sağlamdır merak etme sen çiçeğim
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık ))) ;D

Paar Günü görüşürüz ozaman

Hem aracıda bi denemiş oluruz

yusuf ERDEM' Alıntı:
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık)) ;D

Biz hep kardeştik hepte öyle kalacağız bilader senin jeep duruken ne meganı başım üstüne yerin var çiçeklerin kucaklarına oturuverirsin kardeşim problem yok

Urfi Abi Bizi Unutma Abi L200

19.02.2012 DereKöy gezisi,
350'den fazla fotoğraf olduğunu için hepsini yükleyemedik. Facebookta Benden ya da Gökhan'dan fotoları alabilirsiniz.