Umit cim tavsiyene ihtiyacim var. : HDJ 80 lemi gelsem HDJ 100 lemi diye dusunuyorum , etap gercekten zor ise ,uzaktaysa , derin su + kar var ise 100 ile gelmek lazim , ama hafif camur ve light offroad sa , oynas varsa , su yoksa ,yakinda ise 80 de is gorur.... ..
Umit cim tavsiyene ihtiyacim var. : HDJ 80 lemi gelsem HDJ 100 lemi diye dusunuyorum , etap gercekten zor ise ,uzaktaysa , derin su + kar var ise 100 ile gelmek lazim , ama hafif camur ve light offroad sa , oynas varsa , su yoksa ,yakinda ise 80 de is gorur.... ..
Umit im ne 80 ne 100 yaa ONLY UMIT. 8) Toyota dayanismasini gostermek icin 80 ile geliyorum o zaman.
Toyotalar, nissanlar,pajerolar,CJ.ler ve butun offroad seven arkadaslar,pazar gunu OFFROAD Antalya dayanismasini herkese gostermek icin guzel bir firsat olsun.Araclar bahane muhabet sahane olsun.
Umit im ne 80 ne 100 yaa ONLY UMIT. 8) Toyota dayanismasini gostermek icin 80 ile geliyorum o zaman.
Toyotalar, nissanlar,pajerolar,CJ.ler ve butun offroad seven arkadaslar,pazar gunu OFFROAD Antalya dayanismasini herkese gostermek icin guzel bir firsat olsun.Araclar bahane muhabet sahane olsun.
[/doğru söze nedenir ;D ;D quote]
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık ))) ;D
ne yani şimdi kardeşim bende toyota yok diye kardeşiniz deyilmiyim urfi abim bilir bende bu hafta bir tane megan alıp onunla geliyorum kardeşim sona görün siz oly meganmı 80 mi yazık o paralara yazık)) ;D
Biz hep kardeştik hepte öyle kalacağız bilader senin jeep duruken ne meganı başım üstüne yerin var çiçeklerin kucaklarına oturuverirsin kardeşim problem yok