Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 373,608
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

bsayil' Alıntı:
gökhan abi hayırdır çaktırmadan sattınmı aracı

merhaba Barbaros,
Yok walla çaktırmadan değil, ... sattık işte... Artık co-pilot alırsınız beni de...

selamlar

Etiketler

gokhanlro' Alıntı:
merhaba Barbaros,
Yok walla çaktırmadan değil, ... sattık işte... Artık co-pilot alırsınız beni de...

selamlar

başımızın üstünde yerin var abicim senin olduğun yerde ben direksiyona geçermiyim pilotaj koltuğum senindir bizde bişeyler kaparız hiç değilse

Vayyy gmkhan abimm ,hayırlı olsun,sanada sattırdı ya def kendini,başkada bişey demiyorum ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Vayyy gmkhan abimm ,hayırlı olsun,sanada sattırdı ya def kendini,başkada bişey demiyorum ;D

EEeeeeeeerrrrrrrkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn (Cihan ın kulakları çınlasın)Yaw arkadaş, nedir bu defender düşmanlığı kaaaardeşim ..... İlk aldığım araçtan itibaren defender i satma eğilimim hep daha güzelini (dikkat edin iyisi demiyorum) yapma çabam ve içimdeki kurttur.Güzel değil tamam katılıyorum ama arazi aracıdır bunu kimse inkar edemez.

Seni Cihan a havale ediyorum Erkan cım.

herkese selam LR ye devam

;D
Taklıyorum be babaaaa ;D

Erkana Hafta sonu bir LR ile çarpayımde görsün ;D

Yaw yok,adımız LR düşmanına çıktı
Tabiki her aracın kendine has özellikleri olucak.
Ben sadece takıldım ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D
Taklıyorum be babaaaa ;D

Biliyorum takıldığını Erkan cım ... İşimiz latife zaten.. Bundan sonra en iyi araç satın alacağım araç olacak

gokhanlro' Alıntı:
Biliyorum takıldığını Erkan cım ... İşimiz latife zaten.. Bundan sonra en iyi araç satın alacağım araç olacak

Hmm eyvallah
Bu durumdav LR den LC ye geçicen anlaşılan,en iyi araç dediğine göre zuahahahaha puahahahaha ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hmm eyvallah
Bu durumdav LR den LC ye geçicen anlaşılan,en iyi araç dediğine göre zuahahahaha puahahahaha ;D ;D

Dediğim gibi en güzel araç satın alacağım araç ....

ben adama araba sattırırım 24 ocakta aldım anahtarını 25ocakta satılığa cıkardı ve sattı şahit faruk ahmet demir osman ve cekilmiş videolar sen lc alsanda onuda sattırırım sana gökhannnnnnnnn.

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1791665

bolu sünnet gölü buluşmasından....

antoff başkan: ahmet demir...

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1791665

bolu sünnet gölü buluşmasından....

antoff başkan: ahmet demir...

Ahmet ağabey döktürmüşsün yine ..... Nasıl geçti geziniz arkadaşlar daha çok foto bekliyoruz...

selamlar