Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,886
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

süper bir uygulama, dört gözle bekliyor olacağım görüntüleri... ciddi faydası olacağına inanıyorum bizlere.

Etiketler

euzlu' Alıntı:
süper bir uygulama, dört gözle bekliyor olacağım görüntüleri... ciddi faydası olacağına inanıyorum bizlere.

hocam iyiakşamlar

AHMET07' Alıntı:
hocam iyiakşamlar

size de iyi akşamlar Ahmet bey, tam size mesaj yazmaya başlıyorum ki oğlumun içeriden sesi geldi, gittim tekrardan onu uyuttum, bu gün 1. yaş günüydü keratanın, evde misafir felan derken geç yatınca uyumakta zorlandı bu akşam, neyse, işte bu sebepten selamınıza geç cevap verebildik : )) nasılsınız?, umarım keyifler iyidir, hafta sonunun heyecanı şimdiden sizleri mutlu etmeye başlamıştır eminim : ))

hepinnizin çektiği resimler videolar gerçekten çok güzel Teşekkürler herkese
hepinize Allah kazasız belasız nice güzel ve yüksek adrenalinli offroadlar yapmayı nasip etsin... inşallah bir gün bizlerde off roadlara katılırızz

apdurrahman kapmışşın foto işlerini babana söylücem sana iyi bir makina alsın artık

ahmet abı aradım ama telın kapalı guzel bır gundu tesekkurler abeyyyyyy ;D

deniz07' Alıntı:
ahmet abı aradım ama telın kapalı guzel bır gundu tesekkurler abeyyyyyy ;D

bazıyrde tel çakmiyo kapalı değildi deniz ben teşekkür edrim gerçekten ğüzl birgündüü

Antoff Ekibini kutluyorum. Ahmet Başkan bu eğitim meselesi çok önemli ve siz bu konuyu ele alarak güzel bir hareketi başlattınız. Tebrik ediyorum. Böylece ilerde olabilecek muhtemel kazalarında önüne geçmiş oluyorsunuz.

Eğer verilen dersler video olarak kaydedildi ise herkese faydası olacaktır. Yayınlamızı bekliyoruz.

selam mete abi evet videoları osman arkadaşım hazırlıyacak gercekten güzel oldu eğitim konusu özellikle şinan arkadaşımızın ilk yardım dersi benim ilgimi çekti faydalı olabildiysek ne mutlu ..