KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Oy oy oy helal olsun lokman abime yarmış geçmiş..Yanlız neden korkutun abi mustafayı..Antalya ya misafir oldum beni lkorkuttular demezmi izmitli dostlarımıza..
değerli antalyalı dostalırım. sizlerle yapmış olduğum bu gezi gerçekten unutamayacağım güzellikte bir geziydi katılan bütün dostlara teşekkürler bu arada işlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarıda gezi boyunca andık ., bu arada lokman abinin arabasına bir daha binmem adamın geri vitesi yok .gezide dört mevsimi aynı gün içinde yaşadık . muhteşemdi.
yemek organısazyonu ve çay kefi için çılgın lokman abime ve beni arabasına misafir eden değerli bacanağım nuri tetiğe de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
değerli antalyalı dostalırım. sizlerle yapmış olduğum bu gezi gerçekten unutamayacağım güzellikte bir geziydi katılan bütün dostlara teşekkürler bu arada işlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarıda gezi boyunca andık ., bu arada lokman abinin arabasına bir daha binmem adamın geri vitesi yok .gezide dört mevsimi aynı gün içinde yaşadık . muhteşemdi.