KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet abi helozonlari taktım sadece bir çift aparat yamak zorunda kaldım iyi oldu tam istedigimgibi oldu sana zahmet birde vinci taksak tam olacak o tamamen senin uzmanlığın tampon yapmadan. pazartesi yanına gelecegim bir mani olmazsa sadece araçla ilgili biraz supelerim ??? var onuda sana anlaticam yada gurubunuzda automatic sanziman kullanan yeni araç olan Faruk abiye bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi alicam Sizler bu isin duanenlerisiniz.hayırlı akşamlar..
faruk abi bildiğin(baküdeyim) sebeplerden yanında olamadığımıza eşim ve kendim adına özür dilerim .Arayıp özellikle haber verdiğiniz içinde teşekkür ediyoruz ömür boyu mutluluklar diliyoruz evlliğiniz kar gibi beyaz olsun çamur sadece toyotana bulaşsın
iyi aksamlar cumleten - faruk can resimleri gordum zaten birbirinize cok yakisiyorsunuz sadece sizlerle beraber olamadigimiz icin cok uzgunuz fatma izmitte ben almanyada tabiki nikah sahidinde gulsah olacakti donunca atesi yakariz napalim sizi seviyorut