KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
doğanım ben bursaya gidemedim gitseydim herkesin anahtarını alır dönerdim bizde toyota harici arabalar pazar günü etkinlik düzenledik cok güzel gecti
3 .4 yeni acemi vardı sen düşün neler olmuştur
Lokman dede cilginnn o ne çamur oyle diz boyu nasilda geçmiş senin canavarr yardira yardiraaa
amanda amann diyelim goze gelmesin arazi canavari akreppp col aslanin sigara içilmemiş 56 şavrole
Ama bak bak nasilda kaynaşmi diger tenekeci kardeşleriyle nasil bir butunluk arz etmiş olay
Bursaya gelebilseydin teşkide aks tecrubesi yapardik.
bende yarın tek başıma bir gezi planlıyorum çakırlar-yarbaşçandır-dereköy-korkuteli - antalya yolu arası çok iyi bildiğim saklıkentin alt sınırından giden bir yol var ordan geçicem ve bol bol fotoğraf çekicem
bende yarın tek başıma bir gezi planlıyorum çakırlar-yarbaşçandır-dereköy-korkuteli - antalya yolu arası çok iyi bildiğim saklıkentin alt sınırından giden bir yol var ordan geçicem ve bol bol fotoğraf çekicem
dün çektiğim fotoğrafları navara kullananlar bölümüne ekledim kökez yaylasından 600 metre yükseğe feslikanın üstünde tubitak gözlem evi var oraya kadar yol var tabi %70 civari eğim var ;D
Lokman dede cilginnn o ne çamur oyle diz boyu nasilda geçmiş senin canavarr yardira yardiraaa
amanda amann diyelim goze gelmesin arazi canavari akreppp col aslanin sigara içilmemiş 56 şavrole
Ama bak bak nasilda kaynaşmi diger tenekeci kardeşleriyle nasil bir butunluk arz etmiş olay
Bursaya gelebilseydin teşkide aks tecrubesi yapardik.