KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ahmet Abi haklı pençeleri olmayan kedi ne ise mt lastik olmayan arazi aracıda odur.altınızdaki hummer dahi olsa lastik olmadan arzide pek şansınız olmaz...zaten ilk seferden sonra koşa koşa gider .lastik alırsınız...ahmet abi lastik olarak ne önerdi stt cooper mı
285 70 16 stt alırız dedi ama ben st alayım diyorum...? sanayide av meraklısı bir mazda b2500 4x4 sahibi usta vardı kendi aracıma taktım öneririm dedi. hem arazi hem asfalt lastiği diyor..stt tam çamur lastiğiymiş asfallta çok iyi gitmiyormuş öyle dedi...bende st alayım dedim,st de iş görür galiba değilmi ?
285 70 16 stt alırız dedi ama ben st alayım diyorum...? sanayide av meraklısı bir mazda b2500 4x4 sahibi usta vardı kendi aracıma taktım öneririm dedi. hem arazi hem asfalt lastiği diyor..stt tam çamur lastiğiymiş asfallta çok iyi gitmiyormuş öyle dedi...bende st alayım dedim,st de iş görür galiba değilmi ?
Bence eğer biraz da olsa asfalt dışına çıkıyorsanız,stt alın derim.Öyle söylendiği gibi asfaltta kötü değildir.Bu konu çoğu defa tartışıldı ve asfalttaki en iyi MT lastik olarak stt dendi.Yani hem asfalr hem arazi için stt,optimum seçim olur.Ama araziye girmicem diyorsanız st derim.Ben stt lerle Bursa dan Antalya ya,Antalya grubuda yine stt lerle oradan Bursa ya 700 km yol yaptılar.Söylendiği gibi kötü olsa bu yol çekilmez.
Ben de katılıyorum benim arabadada stt cooper var .asfalttada arazidede çok iyi.kesinlikle st almayın .arazide zayıf kalır.ben 1,5 sendir çok yol yaptım hala çok iyi....yol tutuşuda süper özellikle yağışlı havalarda...
merhaba herkeze stt iyi birsecim olur dez avantajı yakıtı olumsuz etkiliyor %5-7 birazda uğultu sesi yapıyor bunların dışında asvalt da yağmurda bükenmel lastık.tavsıye edırim bir servisci olarak.
merhaba herkeze stt iyi birsecim olur dez avantajı yakıtı olumsuz etkiliyor %5-7 birazda uğultu sesi yapıyor bunların dışında asvalt da yağmurda bükenmel lastık.tavsıye edırim bir servisci olarak.
Arkadşlar buradada Ofroad a gönül vermiş olan epey insan var fırsat olduğu zamanlarda resim çekmeye çalıştım.... Ayrıca ofroad yapmak için de mükemmel bir ortam... Heryer düzlük ve şehir dışı orman.... Kar çamur ve soğuk.... Buranın en yüksek "dağı" 100 metre !!!!